Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (411)

February 24, 2011

Vio:

Buna ziua,

As dori sa stiu daca trebuie sa-mi fac probleme avand aceste valori

TSH : 2,54 μui/ml (n: 0,4 – 4 μui/ml)

Free T4 : 0,995 ng/dl (n: 0,89 -1,76 ng/dl)

va multumesc

Raspuns:

– valorile sunt in mod evident in limite normale; asta inseamna ca la momentul recoltarii tiroidia functiona normal, producand cantitati adecvate de hormoni;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu