Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (713)

March 29, 2012

s. claudia:

in 2006am fost diag. cu hipertiroidie.Am slabit atunci40kg.intr-o luna.Mi sa dat thyrozol.Am luat pina in 2009 dupa care mil-a intrerupt.Mam simtit bine pina in septembrie anul trecut ,cind am inceput sa ma ingras.De atunci ma ingras in fiecare saptamina.Am mers la doc.endocrinolg si am facut analize si 2eco. la intervale se o luna.La adoua val. au crescut.Analizele au iest asa:ATPO-1000;TSH-1,49;FT4-15,9;FT3-4,7.Daca sa poate sa-mi spuneti si mie ce sa fac doc. nu ma lamureste.Va Multumesc.

Raspuns:

– atat timp cat testele de functie tirodiana (TSH, FT4, FT3) raman in parametri normali, cresterea in greutate nu este cauzata de tiroida; un nivel crescut al ATPO nu are, in sine, nicio influenta asupra greutatii;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu