Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (731)

April 22, 2012

simona:

Buna ziua,va rog mult daca ma puteti ajuta.Am 36 ani,prezint toate semnele si simptomele din hipotiroidism,chiar daca multe sunt subiective:depresie,oboseala,etcAnalizele facute:TSH-1,62(normal-0,35-4,94),FT4 1,02ng /dl,(normale 0,7-1,48),…..FT3 2,97 pg/ml,normal(1,71-3,71).va multumesc,toate cele bune pe plan profesional.

Raspuns:

– testele de laborator efectuate EXCLUD hipotiroidia; simptomele de hipotiroidie sunt in marea majoritate nespecifice, asta insemnand ca nu apar doar in acesta boala, putand fi intalnite in foarte multe alte afectiuni; deci nu se poate mentine suspiciunea de hipotiroidie in prezenta acestor rezultate;

– daca exista vreun dubiu privind validitatea analizelor, testele se pot repeta la un alt laborator;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu