Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (773)

July 12, 2012

Anghel Monica:

Buna ziua,
Am 33 de ani, nu am rude cu boli de tiroida, anul trecut am avut o operatie de menisc la genunchi.
In urma unor analize mi-au iesit urmatoarele rezultate:
TSH 4,03( val normale: 0,4-4)
FT4 1,11( 0.89 -1,76)
FT3 2.40( 1.45 -3.48)
Mentionez ca pana acum nu mi-am facut alte analize pt markeri endocrini.

Avand in vedere valoarea usor crescuta a TSH-ului , se poate spune ca am hipotiroidie?

Raspuns:

– teoretic, da; este vorba totusi de o forma foarte usoara, parctic la limita diagnosticului;

– este importanta confirmarea acestei tulburari si apoi stabilirea tipului exact de boala; investigatiile ar trebui completate cu masurarea ATPO si ecografie de tiroida;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu