Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (805)

September 8, 2012

Oana:

Buns ziua am si eu cateva intrebari. Va rog vreau si eu un ajutor. La analiza TSH rezultatul este 0,9883 iar valoarea normala este 0,35-4,94. La analiza Anti TPO rezultatul este 2,6 iar valoarea normala < 12. Precizez ca am simt umflata in gat, am gura si gatul foarte uscate si simt parca as avea nisip pe limba si gat. Va multumesc anticipat.

Raspuns:

– analizele facute arata ca productia de hormoni tiroidieni este normala;

– uscaciunea mucoasei bucale, a limbii si a gatului NU pot fi cazuate de o problema cu tiroida;

– umflarea reala a regiunii anterioare a gatului poate fi cauzata de o marire de volum a tiroidei; un prim pas este evaluarea la endocrinolog, care poate decide in urma palparii daca este intr-adevar prezenta o gusa; ulterior, daca este cazul, se poate face si o ecografie tiroidiana;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu