Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (999)

July 21, 2013

drumus adriana luminita:

Buna seara, am 45 ani, sunt operata de tiroidectomie totala, tratament cu euthyrox 100, la ultimile analize mi-au iesit TSH 2.90(Interval de referinta 0.4-4.0), FT4 1.5(Interval de referinta 0.8-1.9) dar T3 71.8(interval 82-179).Tratamentul este in regula sau ar trebui sa iau legatura cu dr.endocrinolog?Multumesc anticipat!

Raspuns:

– rezultatele sunt bune, nivelul usor scazut al T3 in prezenta valorilor bune ale TSH si FT4 este, de principiu, lipsit de semnificatie;

– totusi, monitorizarea la endocrinolog este necesara cel putin anual;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu