Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1071)

November 24, 2013

Livia:

Stimate domnule doctor Am 34 de ani, mi s-a descoperit hipotiroidie in urma consultului de sterilitate. Rezultatele de laborator- 29.04.2013
A-TG 413.4 IU/ml (ref: 0.000-115.0)
A-TPO 12.97 IU/ml (ref:0.000-34.00)
TSH 4.65 uIU/ml (ref: 0.270-4.20)
Ginecologul a prescris Euthyrox de 25 mg, si seleniu 1000.
Rezultate in data de 27.05.2013
Tsh 4.46 uIU/ml (ref: 0.270-4.20), ginecologul a marit doza de Euthyroxot la 50 mg.
In data de 24. 06. 2013 TSH a fost 2.39.
In data de 30.08. 2013 am mai facut o analiza:
FT4 1.75 ng/dl (ref.: 0.8-2.2 ng/dl)
TSH 0.030 uIU/ml (ref.: 0.4-5 uIU/ml)
A-TPO 21.10 IU/ml (ref. mai putin de 40 IU/ml)
Atunci am fost la endikrinolog, care a diminuat la 37.5 mg Euthyroxul.
In data de 11.11.2013 am facut alte analize:
FT4 0.92 ng/dl (ref. érték 0.8-2.2 ng/dl)
TSH 0.500 uIU/ml (ref. érték: 0.4-5uIU/ml)
Acum am foarte mare nelamuriri-ultimele rezultate sunt bune pentru a incerca o sarcina?
Multumesc pentru raspuns.
Livia

Raspuns:

– da, orice valoarea a TSH in jumatatea inferioara a limitelor de normal este optima pentru sarcina;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu