Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1122)

March 16, 2014

lilia:

Buna seara! Am facut zilele acestea cateva analize, printre care TSH si calciu ionic. Valoarea TSH este 3.48, aproape de limita (0.27 – 4.2)
Calciul ionic este de asemenea la limita 3.88 (3.82 – 4.82), chiar daca am baut recent cate o pastila de calciu, magneziu, zinc in fiecare, timp de aproape o luna. Credeti ar trebui sa fac analize suplimentare, pentru a afla daca exista probleme ale tiroidei. Ingrijoararea consta si in faptul ca am intoleranta la frig (care s-a mai ameliorat dupa tratamentul cu calciu), oboseala, somnolenta, dificultati de concentrare. Va rog mult, daca aveti timp sa-mi raspundeti. Va multumesc. O primavara frumoasa!

Raspuns:

– valoarea normala a TSH arata ca tiroida functioneaza corect; altfel zis, simptomele dvs nu sunt legate de acest organ;

– ca masura de precautie, puteti repeta TSH si FreeT4 peste 4-6 luni; nu cred ca sunt necesare alte investigatii la acest moment;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu