Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1221)

September 25, 2014

laura mioara:

Buna ziua.As dori si eu un o parere de la dvs. De curand am facut un control si mi s-a depistat de catre medicul endocrinolog in urma ecografiei o tiroida cronica autoimuna.Am facut analize recomandate tot de medic si mi-au iesit astfel: Anti-TPO-32,39UL/mL(< 34) si TSH-2,37(0,27-4,2).Mi s- a dat tratament timp de 2 luni consecutiv cu THIROID.
Ce parere aveti dvs. despre rezultatul analizelor si daca tratamentul dat este corect.
Multumesc!

Raspuns:

– la aceasta valoare a TSH este suficienta urmarirea periodica, fara vreun tratament, deoarece tiroida functioneaza inca normal;

– nu stiu ce este produsul mentionat, presupun ca este naturist sau homeopat; nu exista deocamdata dovezi ca tratamentele de acest tip au vreun efect pozitiv asupra evolutiei bolilor tiroidiene;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu