Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1334)

June 7, 2015

Alexandra:

Buna ziua !Am făcut analize pt tiroida la recomandarea medicului de familie valorile sunt Ft4 rezultate 2,35 interval biologic de referința 0,89- 1,76 , TSH rezultate 0,034 interval biologic 0,550-4,780 si ANTI- TPO rezultate 22,6 interval biologic de referința 35 , doamna doctor de familie a spus doar ca am cu tiroida si sa caut un doctor endocrinolog , as vrea sa stiu ce am ? Va Multumesc !

Raspuns:

– analizele arata un exces de hormoni tiroidieni, adica o forma de hipertiroidie; aceasta dereglare a functionarii tiroidei este obligatoriu de investigat si tratat deoarece excesul de hormoni tiroidieni are un efect negativ asupra multor organe, cu riscuri in special la nivelul inimii si oaselor; in plus, functia reproductiva poate fi afectata, iar calitatea vietii este de regula scazuta in lipsa tratamentului;

– pe larg despre subiect: http://tiroida.ro/?cat=4 ;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu