Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1378)

September 13, 2015

Manea Cristina:

Buna seara, Sunt însărcinată în 12 săptămâni. La 7 săptămâni de sarcina am efectuat analizele pt.toridă cu urmatoarele rezultate:Tsh-2.23 (valori 0.40-4.00), Ft4- 1.12 (0.89-1.76), Ft3-4.08 (1.50-4.10).Va rog sa îmi spuneti la cat timp trebuie sa repete analizele si daca trebuie urmat un tratament. Va multumesc!

Raspuns:

– analizele prezentate sunt in limite normale; testele de laborator pentru functia tiroidiana trebuie urmarite in sarcina doar daca exista un istoric sau macar o suspiciune pentru o boala de tiroida; NU toate gravidele trebuie sa-si faca multiple analize de tiroida pe parcursul sarcinii!

– in cazul dvs, daca exista vreo suspiciune de afectiune tiroidiana, investigatiile ar trebui completate cu anticorpii specifici (ATPO si anti-tiroglobulina) si, eventual, cu o ecografie de tiroida; in functie de aceste rezultate endocrinologul va decide daca si cum se repeta analizele;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu