Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1524)

June 5, 2016

alina:

Buna ziua! ma puteti ajuta cu interpretarea unor analize ATPO 405.2(INTERVAL DE REFERINTA 0.0-34.0), FT4 1.17 (0.93-1.7), TSH 1.85 (0.27-4.2) T3 1.5( 1.27-3.07)

Raspuns:

– prima fraza din raspunsul numarul 1522 se aplica perfect si in cazul dvs:

“valoarea crescuta a ATPO arata, de principiu, prezenta unei tiroidite autoimune; in acelasi timp, nivelul normal al TSH indica o functionare tiroidiana (inca) normala; asta inseamna ca boala NU are manifestari si consecinte la acest moment, deci nu e nevoie decat de monitorizare;”

– altfel zis, aveti o boala cronica de tiroida ce necesita monitorizare de-a lungul intregii vieti si, foarte probabil, de la un moment dat si tratament de inlocuire cu hormon tiroidian (levotiroxina);

– este utila si o ecografie de tiroida, daca nu s-a facut deja;

– daca boala este corect urmarita si tratata (cand va fi cazul), NU vor exista niciun fel de probleme sau consecinte negative asupra sanatatii;

 

Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu ŢupeaClick aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu