Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1534)

July 3, 2016

Chivu Silvia Elena:

Buna ziua,

Numele meu este Chivu Silvia, am 48 de ani si de curand am facut analizele pentru depistarea unor eventuale probleme cu glanda tiroida. Rezultatele sunt urmatoarele:
TSH: 1.43 nUI/mL (0.27~4.2)
fT4: 14.4 pmol/L (10.6~22.7)
fT3: 3.9 pmol/L (3.4~6.8)

Desi toate valorile se incadreaza in limite, as dori sa-mi spuneti daca ar trebui suplimentate cu alte analize / investigatii, avand in vedere ca totusi simt o jena in zona gatului, am senzatie de sufocare cand ma supar, nu pot purta nimic in jurul gatului, iar din cand in cand am unele palpitatii…
Multumesc!

Raspuns:

– analizele sunt, evident, in limite normale, iar simptomele descrise sunt, cu foarte mare probabilitate, un raspuns la stresul psihic si nu semnele unei boli de tiroida;

– este, totusi, prudent sa faceti si o ecografie de tiroida pentru a exclude cu certitudine o cauza legata de acest organ;

 

Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu ŢupeaClick aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu