Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1578)

October 15, 2016

Ramona:

Bună seara,mă numesc Ramona,am 29 ani,în 2013 am fost operata și ulterior, diagnosticată cu carcinom papilar tiroidian.Mi-am făcut analizele uzuale pt tiroida și m-am speriat de valoarea crescuta a Ft4-ului,TSH 0.027 ųUI/ml (0.27-4.2), FT4 32.08 pmol/L (Valori normale ale laboratoului 10.6-22.7).Îmi puteți spune ce se întâmplă va rog?Sunt foarte ingrijorata.Vă mulțumesc

Am uitat sa menționez ca doza de Eutirox e de 150mg

Raspuns:

– analizele prezentate arata doar ca doza de Euthyrox este, strict vorbind, excesiva; in functie de stadiul carcinomului papilar la momentul diagnosticului si de rezultatele monitorizarii periodice, aceasta doza excesiva de Euthyrox poate fi justificata pentru a scadea riscul de reaparitie; endocrinologul dvs trebuie sa va incadreze intr-un grup de risc (mic, mediu, crescut) si sa ajusteze tratamentul cu Euthyrox in functie de aceasta incadrare;

– in orice caz, aceste analize NU sunt indicatori ai evolutiei carcinomului papilar, deci nu arata nimic ingrijorator din acest punct de vedere;

Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu ŢupeaClick aici pentru consultaţii

 

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu