Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1648)

February 19, 2017

Ana S.:

Buna ziua, am 41 de ani, diagnosticata cu tiroidita autoimuna de 7 ani (boala descoperita in sarcina), nu mai este nimeni in familie cu aceasta boala,celelalte analize hormonale au iesit in limite normale, am urmat in acest timp tratament cu euthyrox, crescut progresiv de la 50 la 100, momentan iau 100 ug, Vit.D3, de curand am inceput sa simt palpitatii, stari de oboseala, zilele acestea am repetat analizele: ft3=2.33 pg/mL interval referinta 1.71-3.71 pg/mL; ft4=1.04 ng/dL interval referinta 0.70-1.48 ng/dL; tsh=0.6501 uUI/mL interval referinta 0.35-4.94 uUI/mL, sa continui cu aceasta doza? Multumesc anticipat

Raspuns:

– analizele arata ca doza de Euthyrox este adecvata, deci cauza nu este tratamentul pentru boala de tiroida;

– daca problemele sunt persistente, ar trebui facuta un consult cardiologic, eventual cu montare de Holter ECG (la indicatia cardiologului); tratamentul cu Euthyrox, desi in doza corecta, poate demasca o eventuala problema cardiologica;


Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu ŢupeaClick aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu