Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1695)

June 5, 2017

Rata Lacramioara:

Buna dimineata.
Sunt Rata Lacrimioara cu intrebarea nr 1692.
Dupa intreruperea tratamentului inca 2 saptamani, in data de 30.05.2017 am repetat analizele prescrise.
In data de 31.05.2017 rezultatul la TSH este de 49.78 µUI/mI(0.27-4.2)iar pentru TG si Anti TG nu au venit rezultate.
Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat deoarece nu pot lua legatura cu doamna Conf. Piciu din Cluj si ma sint rau (stari de moleseala, dureri de maini, picioare, maini amortite)
Va multumesc si astept un raspuns de la dumneavoastra.
In 15.05.2017, fara tratament din 02.05.2017 TSH=0,25 µUI/mL(0.27-4.2), Anti-tiroglobulina 11.41 UI/mL, Tiroglobulina 0.237 ng/mL

Raspuns:

– valoarea TSH este, in sfarsit, suficient de mare pentru a face relevanta masurarea tiroglobulinei;

– daca s-au recoltat tiroglobulina (Tg) si anticorpii anti-tiroglobulina (Ac anti-Tg), se poate relua tratamentul cu Euthyrox; acest lucru se face cel mai prudent in doze crescatoare, incepand cu 25 micrograme/zi si crestere progresiva cu cate 25 micrograme la fiecare 7-14 zile, pana la doza dinaintea intreruperii;

– starile proaste pe care le aveti sunt deteminate de hipotiroidia moderat severa indusa de intreruperea substitutiei si se vor ameliora si vor disparea progresiv dupa reluarea Euthyrox-ului;


Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu ŢupeaClick aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu