Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1712)

July 2, 2017

Laura:

Buna ziua,
Va multumesc pentru raspunsul pe care mi l-ati dat!(intrebarea 1701)
Diagnosticul a fost corect dupa analizele unui singur laborator,medicul a recomandat doza dupa acele analize. Astazi s-au facut 15 zile de euthirox de 25. Mentionez ca trebuia sa maresc doza de 50 dupa 10 zile, nu am marit acesta doza pana in momentul acesta , pt ca imi doream repetarea analizelor la alt laborator.
Laborprofmed(Bioclinica) :
tsh : 0.5740 (limite 0.2700-4.2)in data de 19.06, s-a repetat in data de 20.06 :tsh 1.43(limite 0.27-4.2)
ft4:1.41ng/dL (limite 0.93-1.70)
18.15pmol/L(limite 11.97-21.88)
atpo: 149.9 (limita<5.6)
Laborator Synevo:
TSH-1.78 (limita 0.27-4.2)
FT4 – 18.5(limita 10.6-22.7)
Aceste rezultate sunt posibile in urma tratamnetului cu euthirox de 25 in numai 14 zile de tratament? sau analizele initiale au fost gresite…..Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc anticipat!

Raspuns:

– da, un nivel doar putin crescut al TSH se poate normaliza destul de repede sub Euthyrox;

– probabil ca varianta cea mai prudenta este sa ramaneti cu Euthyrox 25 μg/zi pana la control, fara a mai creste doza;


Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu