Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1734)

August 14, 2017

Rata Lacramioara:

Buna ziua.
Sunt Rata Lacrimioara cu intrebarile 1692 1695 1696
Va dog daca puteti sa ma ajutati deoarece in Ultima saptamana mi_au aparut nite tremuraturi necotrolate in corp, transpiratii abudente chiar amortelI De cap,ureche,fata pe partea dreapta.
Am fost la serviciu Upu unde am cost consultata de un dr. Neurolog care mi-a transmis ca totul este in regula din punctul Neuro cu indicatia de a lua alprazolam de 0 ,25 una pe zi si repetarea tsh si ft4
Intrucat conform graficului doamnei dr Piciu din Cluj trebuia sa repet aceste analize as vrea sa vi le comunic si dumneavoastra astfel:
TSh 5,91 limite 0,270-4,20
FT4 18,21 limite 12-22
Aceste analize au fost efectuate sub tratament.
Va dog sa-mi spuneti daca aceste simtome sunt din cauza acestor analize.
Mentionez ca eram la mare canď au inceput aceste manifest[ari]
Va multumesc pentru amabilitatea cu care ñe raspundeti.

Raspuns:

– avand in vedere rezultatele testelor de laborator, in mod cert simptomele descrise nu sunt legate de tratamentul cu Euthyrox;


Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu