Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1771)

November 21, 2017

Monica:

Buna ziua ,

Va rog sa imi interpretati si mie urmatoarele rezultate :

TSH 0,2660 mUI/L Valori de referinta : 0,55 – 4,78
FT4 15,32 pmol/L Valori de referinta : 11,45 — 22,65
TPO 2770,0 UI/ml Valori de referinta : < 35

Diagnostic : Tiroidita cr. autoimuna

In prezent tratament cu Euthyrox de 100 .
La rezultatele enumerate mai sus se impune diminuarea , cresterea dozei sau…!?

Va multumesc anticipat pentru raspuns .
Cu stima ,
Monica

Raspuns:

– valoarea foarte crescuta a ATPO sustine diagnosticul de tiroidita autoimuna;

– nivelul discret subnormal al TSH arata ca doza de Euthyrox este usor excesiva; cu toate astea, scaderea dozei nu este obligatorie la aceste rezultate, depinde de varsta si starea dvs, ca si de istoricul medical;


Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu