Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1942)

February 10, 2019

kun:

Buna ziua.
Am avut hipertiroidism in urma cu 6 aniIn urma tratamentului cu tyrozul am ramas cu o doza de intreti ere de5mg/zi.Am fost la un control si m-i s-a spus ca pot sa intrerup tyrozolul,toate analizele fiind in limite.Am intrerupt am fost si pe litoral si dupa cateva luni au aparut simptomele.Am facut analize si:
FT4-1,65(0,89-1,76)
TSH-<0,005(0,4-4)
AM luat doza zilnica de 20mg/zi si dupa 2 saptamani TSH nu a crescut peste 0.005.
Pot sa iau o doza mai mare pana ajung sa ma programez la endocrinolog.
Va multumesc.

Raspuns:

Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu