Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Consultaţii

April 10, 2011


Institutul Naţional de Endocrinologie “C. I. Parhon” – Centrul de mare tradiţie şi performanţă al endocrinologiei româneşti

Servicii:  Consultaţii şi internări

banner-parhon4

 Localizare: Bdul Aviatorilor, nr. 34 – 36, sector 1, Bucureşti


Clinica Medicover Victoriei – cea mai mare clinică cu servicii integrate a grupului suedez Medicover – singurul furnizor de servicii medicale cu experienţă europeană

Servicii: consultaţii şi ecografii

Telefon programări: 021 / 98 96

Program:

– Luni: 15:00 – 18:00

– Miercuri: 15:00 – 18:00

Joi: 15:00 – 18:00

Preţuri:

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu nr. 16-20, Sector 1, Bucuresti


Dr. Cristian Claudiu Ţupea

619 Comentarii »

  1. Vasile says:

    Buna seara.sunt un pacient al dvs.cand sunteti disponibil la parhon pentru control?am facut si analizele tsh si ft4.

    • Dr. Claudiu Ţupea says:

      Buna ziua,
      La spital ma intorc incepand cu 1 Octombrie. Puteti totusi sa ma contactati si pana atunci telefonic.

  2. Maria Vlad says:

    Buna ziua domnule doctor
    Am si eu o problema si ptr asta va cer ajutorul d-voastra
    Am tsh=0.09
    T3 si T4 limite normale
    ATPO=2420
    Tiroida cu noduli calzi si 1 rece si nu am nici un tratament.
    Mentionez ca nu sunt in tara si nu ma simt deloc bine iar aici de ani buni in afara de analize nu mi se da nici macar dg
    Sunteti atat de amabil sa-mi pune-ti un dg (de la distanta)si sa-mi sugera-ti ce as putea sa fac pana vin in tara sa va caut(cam in6 luni)?
    Va multumesc mult

  3. David Madalina says:

    Buna ziua. Fiica mea si-a facut niste analize, iar rezultatele sunt cam crescute ATPO 629.1 si Cortizol 28.0.
    T4 1.46 Este grav, ce trebuie sa facem?

  4. Mihaela says:

    Buna seara!
    Pentru ca tatalui meu (74 ani) cu tiroidectomie totala in noiembrie 2016 si cu 1 sedinta de iodoterapie in ian 2017, i s-a accentuat tremorul (sufera de tremor essential si hipertensiune arteriala) si transpira abundent in ultima perioada, m-am gandit sa repete TSH si FT4 in aceasta perioada caniculara.
    Valorile au fost urmatoarele: FT4 = 1.40 ng/dL si TSH = 0.091 uUI/ml.
    La acest moment ia Euthyrox 150.

    Ce parere aveti si ce ne sfatuiti sa facem? Trebuie sa micsoram doza de Euthyrox ?

    Analizele anterioare le-a facut in mai, cand rezultatele au fost: FT4 = 1.51 ng/dL si TSH = 3.629 uUI/ml in urma cărora s-a stabilit doza de 150.
    Apelez la dvs întrucât medicul ce a facut prescripțiile este plecat in vacanta.

    Cu respect, Mihaela.

  5. ramona says:

    va multumesc ff mult pt raspuns . Am intrebat pt ca am deja metastaze la plamani ,pleurizie si nu stiu incotro sa ma indrept . Acum toti medicii sunt in concediu, mie mi s-a spus sa vin peste 2 ani la control ( medicina nucleara – nu am sunat din timp si acum nu mai e nimeni. Am descoperit pleurizia acum cateva zile , nu ma simteam rau si nu credeam ca va evolua asa repede boala. Am facut control anul trecut .
    Va mulktumesc inca o data

  6. Ramona says:

    Buna ziua d-le doctor, va rog , daca poate sa imi spuneti inde pot gasi un doctor oncolog specializat in tiroida? Multumesc din suflet

    • Dr. Claudiu Ţupea says:

      Din cate stiu eu, nu exista o astfel de (supra)specializare.
      Marea majoritate a cancerelor de tiroida se trateaza foarte bine de o echipa formata din endocrinolog, chirug si medic de medicina nucleara, toti cu experienta in aceasta problema.

  7. Iacob Mariana says:

    Buna ziua.Am varsta de 55 ani si anul trecut in mai am fost operata tiroidectomie totala, urmez tratamentul de substitutie si ma simt bine.Intrebarea mea pt.dv.este daca pot sa merg la mare anul acesta,daca ma afecteaza cu ceva?Multumesc mult!
    ASTEPT UN RASPUNS!

  8. LILIANA C says:

    Buna ziua ,
    Am 32 de ani , in ultimul an am pierdut doua sarcini dupa care mi s-a recomandat sa fac si analizele pt tiroida .
    Rezultat : referinte
    A-TPO 465,91ul/ml ( <5,61)
    T4 0,99 ng/dl. (0,70-1,48 )
    T3. 1,05 ng/ml. (0,58-1,59 )
    TSH. 3,5554 qul/ml.(0,35-4,94 )

    Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa incep tratamentulu cu euthyrox si daca pot incerca sa raman din nou insarcinata .

    Mulțumesc din suflet !!

  9. Pordea Linds says:

    Bună seara!Am 38ani ,1,62 înălțime și 90 kg. Analizele de tsh si ft4 sunt în limite normale dar mi s-a spus ca am un nodul pe lobul drept tiroidian.Poate fii o problemă chiar dacă analizele sunt bune? Mulțumesc anticipat.

  10. Rodica says:

    Sunt operata la glanda tiroida ultima data mi-a ieșit TSH-ul 0,1. Este suficient sa iau Euthyrox de 0.75 ? . Vreau sa specific ca nu mă simt foarte bine .

  11. Maria says:

    Buna ziua. Am fost diagnosticata cu gusa multinodulara. Am facut o stintigrafie care a aratat ca am si noduli reci, si fierbinti. Ecografia a aratat multi noduli pe ambii lobi, dimensiuni diferite. Unul de 9mm i-a atras atentia dnei Doctor. Acesta se afla pe istm. Mi s-a recomandat indepararea totala a tiroidei. Avand hipertiroidism, nu mi s-a dat nici un fel de tratament. Eu si sotul meu dorim inca un copil. Ce ar fi mai bine sa fac? Am aceasta problema de ani de zile, intre timp avand inca 2 copii, sanatosi si inteligenti, fara probleme de retard. Nici nu am siut ca am noduli pe tiroida, pe perioada sarcinilor.Am nascut normal. Ar fi bine sa rezolv problema inainte sau dupa sarcina dorita? Sa nu existe oare nici un tratament pentru mine, pentru a nu ajunge la operatie? Nu pot spune ca sunt deranjata de noduli foarte tare, nu slabesc, nu ma ingras….am o viata normala. Nu-mi doresc sa intampin greutati in a ramane apoi insarcinata si nici nu doresc sa ma ingras, asa cum am inteles ca se intampla dupa o astfel de operatie.
    Nu am avut din fericire probleme in a ramane insarcinata pana acum, cand ne-am propus s-a inamplat. Daca insa imi dereglez corpul prin aceasa operatie, am sanse sa nu mai raman usor insarcinata, nu? astep cu interes raspunsul Dumneavoasra si va multumesc.

  12. Mihaela Besliu says:

    Buna ziua domnule doctor! Am 42 de ani 1,63 inaltime 125 kg greutate, sunt operata , tiroidectomie totala cu diagnostic tumora maligna, am facut tratament cu iod radioactiv la fundeni,3x 100mCI,iar de atunci sunt monitorizata anual cu control scintigrafic ,initial mi-a fost recomandata doza de euthyrox 150,cu aceasta doza TSH=0,935 valori normale 0,27-4,2 la greutatea de 110 kg iar acum doza recomandata este de 200ug L-V ,175 S D ,cu TSH=0.021 valori normale 0,27-4,2 la greutatea de 125kg . dumneavoastra ce parere aveti despre doza de euthyrox ,avand in vedere ca am o stare de slabiciune musculara permanenta ,accentuata in zilele calduroase , iritatie nervoasa si uneori incapacitatea de a-mi gasi cuvintele in timpul unei conversatii normale . va multumesc si va doresc sanatate.

RSS feed for comments on this post.

Lăsaţi un comentariu