Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (834)

October 25, 2012

mirela:

Buna ziua,
am un bebelas de 3 luni jumate. Inca nu reuseste sa stea in maini si nici nu-si tine ff bine capul in sus. In urma unui consult am facut niste analise pentru tiroida. Rezultatul este:
-TSH 1,29 valori de referinta (0,40-4,00)
-FT3 6,07 valori de referinta (1,80-4,20)
-FT4 1,05 ng/dL valori de referinta (0,89-1,76); 13,5 pmol/L valori de referinta (11,5-22,7)
Va rog sa-mi spuneti parerea dvs.
Multumesc.

Raspuns:

– analizele prezentate nu arata o disfunctie tiroidiana; nivelul crescut al FT3 este dificil de interpretat (si probabil lipsit de semnificatie) deoarece limitele de normal ale acestei analize nu sunt inca clar stabilite la copii atat de mici;

– oricum, nu pare sa fie vorba de o hipotiroidie, singura tulburare tiroidiana care ar putea sa explice problemele motorii;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu