Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Consultaţii

April 10, 2011


Institutul Naţional de Endocrinologie “C. I. Parhon” – Centrul de mare tradiţie şi performanţă al endocrinologiei româneşti

Servicii:  Consultaţii şi internări

 Localizare: Bdul Aviatorilor, nr. 34 – 38, sector 1, Bucureşti


Clinica Medicover Victoriei – cea mai mare clinică cu servicii integrate a grupului suedez Medicover – singurul furnizor de servicii medicale cu experienţă europeană

Servicii: consultaţii şi ecografii

Telefon programări: 021 / 98 96

Program:

– Luni: 15:00 – 18:00

– Miercuri: 15:00 – 19:00

Sâmbăta: 10:00 – 14:00 – o zi pe luna, data exactă se poate afla de la Call-Center

Preţuri:

*Prețurile  pot suferi actualizări. Pentru informații exacte vă rog sa contactați Call-Center-ul.

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu nr. 16-20, Sector 1, Bucuresti


Clinica Sanador Victoriei – clinică privată de elită din Bucureşti

Servicii: consultaţii şi ecografii

Telefon programări: 021 / 96 99

Program:

– deocamdată 2 zile pe lună:

 Pentru informații privind zilele exacte din lună, locurile disponibile şi preţuri vă rog să contactați Call-Center-ul.

Adresa: Corp A – Strada Dimitrie Sergiu 26-28, Corp B – Strada Doctor Iacob Felix 32, sector 1, Bucuresti


Bio Terra Med – HIFU Centre – singurul centru de ecoterapie din Europa de Est

Servicii: tratament neinvaziv pentru nodulii benigni de tiroidă și sân, evaluare de eligibilitate, urmărire post-tratament

Telefon programări:  +4.021.344.00.39 ; +4.021.344.00.40 +4.0726.243.473

Program:

Deoarece este nevoie de o întreagă echipă medicală, data tratamentului se stabilește în funcție de programări

Preţuri:

Costul tratamentului prin ecoterapie este de 1350 Euro. Pentru persoanele care au nevoie de a doua intervenție, costul este de 450 Eur. Testele necesare înaintea tratamentului se plătesc separat.

Adresa clinicii: Strada Pelinului 22, Sector 3, București

Dr. Cristian Claudiu Ţupea

702 Comentarii »

  1. Vlad maria says:

    Bună ziua domnule doctor si felicitări pentru ceea ce faceți! Am 58 de ani.inaltime 1.78 m.la menopauza de la 45 de ani,operata de hernie lombara in anul 2018. Am efectuat în 14 .01.2020 eco la glanda tiroida cu următorul rezultat: _ lob drept -diamtrul 40\26\53 km,cu multiple imagini nodulare,cu ecostructie mixta proeminent solida si diametre de 3,5 -13,8mm,vascularizație normala. Lob stâng-diamtrul 30,5\24\51 km,cu un nodul de 20 km,cu ecostructura mixta proeminent translucida,vascularizație normala,fara areopagitul latero_cervicale bilaterale, istmul-6mm, vascularizație normala. La analiza vdin 03.02 2020 am următoarele rezultate -ft4-1,tsh_0,366, t3 -1,391,progesteron -<0,200, estradiol<20 Markerul CEA 10,9,am uitat sa spun că sunt fumătoare. Am repetat in data de 20.03 2020 analiza TSH care este de o,577,T4-93,4 ei CEA de10,5 Va rog frumos să-i spuneți ce este de făcut în continuare, ce investiții trebuie sa mai fac si cat de urgenț!care este cauza fluctuației TSH in decurs de o luna! Mulțumesc antipat

  2. Vlad maria says:

    Bună ziua domnule doctor si felicitări pentru ceea ce faceți! Am 58 de ani.inaltime 1.78 m.la menopauza de la 45 de ani,operata de hernie lombara in anul 2018. Am efectuat în 14 .01.2020 eco la glanda tiroida cu următorul rezultat: _ lob drept -diamtrul 40\26\53 km,cu multiple imagini nodulare,cu ecostructie mixta proeminent solida si diametre de 3,5 -13,8mm,vascularizație normala. Lob stâng-diamtrul 30,5\24\51 km,cu un nodul de 20 km,cu ecostructura mixta proeminent translucida,vascularizație normala,fara areopagitul latero_cervicale bilaterale, istmul-6mm, vascularizație normala. La analiza din 03.02 2020 am următoarele rezultate -ft4-1,tsh_0,366, t3 -1,391,progesteron -<0,200, estradiol<20 Markerul CEA 10,9,am uitat sa spun că sunt fumătoare. Am repetat in data de 20.03 2020 analiza TSH care este de o,577,T4-93,4 ei CEA de10,5 Va rog frumos să-i spuneți ce este de făcut în continuare, ce investiții trebuie sa mai fac si cat de urgenț!care este cauza fluctuației TSH in decurs de o luna! Mulțumesc antipat

  3. Bianca says:

    Buna ziua, am constatat ca a disparut Euthyrox din farmacii. Fiind 100% dependenta de acest supliment, avand eliminta in totalitate glanda tiroida, va rog sa imi spuneti daca pot lua 2xEuthyrox 50 in formula veche cand mi se termina Euthyox 100 in formula noua, din care mai am cateva pastile. Pot lua 4xEuthyrox 25 in formula noua in loc de 1xEuthyrox 100 formula noua care nu se gaseste? Cu ce se poate inlocui Euthirox si se gaseste in Romania?
    Va multumesc anticipat!

  4. Buna ziua dl.dictor!V-am scris pe data de 26 Februarie si mi-ati raspuns,iar pentru acest lucru va multumesc din suflet.Mi-ati sugerat să fac punctia care arata dacă mă trimite la operatie sau nu.Am facut-o si am sa va arat rezultatul.Imi spuneti va rog ce este de facut in continuare…dacă este bine?Multumesc,numai bine!…Rezultat citologic:6380-6381-frotiuri pe fond tematic ce conțin rare celule foliculare in limite citologice normale,rare PMN si microcalcificari,coloid apos. Frotiuri tip Bethesda 1.

  5. Georgiana says:

    Buna ziua,
    Dl doctor va scriam in noiembrie anul trecut ca mi-a iesit calcitonina marita la 6.59, limita fiind 6.4.Am 2 noduli monitorizati din 2016 fara modificari.In trecut valoarea calcitoninei a fost in jur de 5.Dupa 2 saptamani de la calcitonina 6.59, am repetat si a iesit in limita.Dupa 3 luni am repetat iar si a iesit din nou marita 10.8, limita 6.4. Ce masuri ar trebui sa iau?Medicul mi-a recomandat punctie.De asemenea, daca ar fi vorba de CMT se poate spune ca este la inceput, fiind valoarea calcitoninei atat de mici?Mentionez ca am facut ci CEA care este in limita.Si o ultima intrebare, cat de repede evolueaza?Intreb in cazul unei sarcini, cat de mult ar putea evolua in 9 luni?
    Multumesc mult!

  6. Cristina says:

    Buna ziua,

    In urma unei raceli (guturai)pe care a facut-o cu aproximativ doua saptamani in urma, mama mea , in varsta de 77 ani, a ramas cu o tuse productiva si cu secretii nazale. La recomandarea medicului ORL-ist, a facut cateva analize. Pentru unele dintre ele, are valori modificate fata de valorile de referinta ale laboratorului unde i-au fost recoltate:
    – PROLACTINA 4,64 ng/ml fata de 5,18-26,53 ng/ml
    – ANTI TPO 13,13 Ul/ml fata de 0-5,61 Ul/ml
    – Free T4 6,65 ng/dl fata de 0,7-1,48 ng/dl
    – Proteina C reactiva > 6 mg/L fata de 0-6 mg/L
    Imi puteti spune, va rog frumos, daca trebuie sa ma ingrijorez si daca da, catre ce specializare medicala sa ma intdrept pentru consultative?

  7. Lili says:

    Bună seara. In urma cu o luna a fost operatie și i s-a scos total tiroida. A fost diagnostic de cancer papilar. La 3 săptămâni după operație tsh=30. Urmeaza 3 zile cu eutirox de 100, și tsh a crescut la tsh=45. Acum eutirox fiind intrerupt pentru a urma terapia cu iod!imi puteti spune va rog
    Care este cauza cresterii exponentiale a Tsh?multumesc

  8. ticusan silvia says:

    buna ziua dl doctor!va rog din suflet sa verificati eco tiroida mea;lob drept:long max32 mm,antero-post15,5mm,transv 14,6mm,vol 3,8cm3;lob stang:long max50,6mm,antero-post20,7mm,transv 23,5mm,vol 12,9cm3 istm antero-post2,3mm. Ecostructura:LDT contur net struct neomogena-nodul solid izo discrethipoecogen de 8/5,2mm,circumscris de fin de halou hipoecogen cu semnal vascularl la niv acestuia,proiectat in port.medie paratraheal. cateva microchiste dispersate aleator de pana la 2,8mm.LST neomogena,fiind ocupat in intregime de un macronodulde aprox 40,5/20,8mm intent heteroecogen cu zone transsoniceincluse[necroza? cu semnal vascularin partile solide si perilezional la niv haloului delimitant,aparent cu cateva microcalcificari incluse. fara adenopatii patologice laterocervical concluzii:gusa polinodulara cu macronoduldominant lob stg. s-a efectuat punctie :bogata cu numeroase tireocite in grup mici cu aspect sugestiv papilar, cateva microbiopsii cu celularitate densa, celulele cu nuclei uniform mariti,majoritatea rotunzi,hipercromi si izocromi.Structuri celulare sugestiv papilare -B5. Paraclinic-prezinta hiperglicemie,hiper triglyceride,gama gt crescut, tsh,ft4 in limite normale-eutiroidism periferic.

  9. Daniela Bozorina says:

    Buna ziua dl.doctor!Am sa va arat ultima ecografie a glandei,pentru care există 2 pareri,chiar a 3-a .Două sunt pentru operatie oarecum,iar a treia pentru a tine sub control la 6 luni.Dum-voastra dl.doctor ce ma sfatuiti Va rog din suflet sa ma ajutati ?In toamna lui 2019 am facut un control de rutină l recomandat de dr.ORL la glanda tiroida su astfel am facut 2 ecografie in decurs de o luna sa vedem daca coincid…in mare parte da si un set de analize. Ultima ecografie arata urmatoarele;LTD 40,2/11,3/14,2mm,ecostructura hipoecogen,neomogena,micronodulara(2,8 mm).astm 1,8mm,discret hipoecogen.LST 41,1/15,9/14,6mm,ecostructura hipoecogen,neomogena,polinidulara,cel mai important nodul dispus in 1/3medioinferioara cu dimensiuni de 20,1/10,0/6,9mm,cu ecostructura mixta,vascularizat periferic și intralezional,adiacent acestuia nodul mixt cu diametrul de 6,0mm.Vascularizatie normală bilateral.Laterocervical bilateral adenopatii cu caracter inflamate.CONCLUZII : Pacientă cu gusa macronodulara cu functie tiroidisna normala.DIAGNOSTIC:Gusa polinidulara cu eutiroidism -Macronodul LST pol inferior.Analize;A-TPO 11,15 FT4-18,90pmol/l TSH-1,36 qUi/ml VSH-18 MG 2,04 -CA IONIC 3,96 LDL-178,GOT 28 -GPT 39. VITAMINA D -15,40(a iesit mica)Am facut si testul DEXA-osteopenia la limita maximă.Ce ma sfătuiți dl.doctor?Va multumesc din suflet!

  10. Aș vrea să completez:
    La tsh valorile normale sunt 10.6 -22.7
    La ft4 valorile normale sunt 0,27-4,2
    Am slăbit în 6 luni 10 kg. Mama are noduli pe paratiroida.

  11. Bună ziua. Am fost operată în septembrie 2019 și am cancer malign tiroidian de gr I.
    Nu am făcut terapie cu iod radioactiv pentru că la ori Cluj nu a considerat a fi necesar. Am urmat tratament cu novothyral 100/20 câte un comprimat/zi, iar după 2 luni de tratament am tsh 0,011 și ft4 27,74. Ce tratament ar trebui să urmez? Vă mulțumesc.

  12. Georgiana says:

    Buna ziua dl doctor!Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o parere.Din 2016 sunt sub observatie pt niste nodului tiroidieni, cel mai mare avand aproape 1 cm.In acesti ani analizele au fost ok, doar PTH a iesit o data marit.Nodulii au crescut f putini, cativa ml.Acum am repetat calcitonina care a iesit 6,59, limita fiind 6.4.In trecut calcitonina mi-a iesit 5.89 si 4.89.Mentionez ca urmez tratament ch vitamina D3 de aprox o luna.Credeti ca asta ar putea influenta createrea calcitoninei.Ce ar trebui sa fac in continuare?
    Multumesc!

RSS feed for comments on this post.

Lăsaţi un comentariu