Consultaţii


Clinica Medicover Victoriei – cea mai mare clinică cu servicii integrate a grupului suedez Medicover – singurul furnizor de servicii medicale cu experienţă europeană

Servicii: consultaţii şi ecografii (tiroidă, sân, testicul)

Telefon programări și informații: 021 98 96

Program:

 • Luni: 17:00 – 19:00
 • Joi: 17:00 – 18:00
 • Vineri: 17:00 – 19:00

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu nr. 16-20, Sector 1, Bucuresti


SANADOR – Rețea de clinici private de elită din București

Servicii: consultaţii şi ecografii (tiroidă, sân testicul)

Telefon programări și informații: 021 96 99

Program:

 • Marți – 15:00 – 18:00 – Ambulatoriul Spitalului Sanador – o dată la două săptămâni
 • Miercuri – 15:00 – 18:00 – Sanador Floreasca
 • Sâmbătă – 10:00 – 14:00 – Sanador Victoriei – o zi pe lună

Adresa:

Clinica Sanador Floreasca – Calea Floreasca, nr 165 (parterul clădirii One Tower), sector 1, București

Spitalul Clinic Sanador – Str. Sevastopol nr. 9, sector 1, București

Clinica Sanador Victoriei – Strada Doctor Dimitrie Sergiu, nr. 26-28, Corp A, et 5, sector 1, București


760 thoughts on “Consultaţii”

 1. Dorobanțu Iuliana

  Bună ziua! Dorobanțu Iuliana ma numesc am 48 ani.Am făcut o tiroidectomie totală și rezultatul este urmatorul:1 Microcarcinom papilar bifocal:focare incapsulate LDT 0,9/0,5 cm,intraparenchimatos,cu arii de invazie limfatica la interfata cu parenchimul adiacent,și microfocar inframilimetric LST,incapsulat,intraparenchimatos. 2 Parenchin adiacent și de fond micronodular,anizofolicular,cu epitelii izolate cu aspect hiperfunctional. 3 Vase arteriale peritiroidiene cu leziuni de medioarterita calcificanta. NL Microtumora papilara cu impact prognostic redus. Eu înainte de tiroidectomie am avut o alta operație în zona gatului(s-a scos un ganglion necrozat)și rezultatul a fost:structura limfoganglionara cu zone de metastaza chistica de carcinom papilar tiroidian. Inca nu am facut iod.Euthyrox iau de 100.Va rog frumos să îmi spuneti dacă trebuie sa fac iod și cât e de grav diagnosticul meu.

 2. Bună ziua,Carmen Dumitru sunt.Am fost operată de hipertiroidism in 1999,urmez cu Eutirox de 100 L și V.,M,Mi,J,S și D ,Eutirox 75.Pentru un control,ce-mi recomandați,să vin la dumneavoastră sau la Parhon? Vă mulțumesc!

  1. Dr. Claudiu Ţupea

   Pentru consultații, controale și ecografii mă puteți găsi doar la privat, la Medicover (programări la 021 98 96) sau la Sanador (programări la 021 96 99). La ambele clinici serviciile sunt cu plată.
   Daca doriti la Inst. Parhon, sunati pentru o programare la un alt medic la numarul 0739919940.

 3. Moagher Maricica

  Bună ziua ! Am fost operata în luna februarie 2023 . Am fost diagnosticata cu Gușă polinoduloasa magronodul lob drept tiroidian. Nodul dur lob stang tiroidian. Sa intervenit operator practacandu– se tiroidectomie totala . Din păcate, rezultatul patologic a fost de 1 ( Carcinom papilar cu celule de tip oxifil și stroma limfoida și de tip scleroant ,focar neincapsulat LST,1 1,5 / 1,2 cm larg invaziv marginal ,limfovascular și penineural .2( Adenom microfolicular și trabecular embriofetal LD T .3 ( Parechim de fond cu aspect de tiroida cronica .4(Un limfoganglion perilobar stang cu metastaza izostructurala .5( Mic fragment glandular PT ,adiacent LST . Cod morfologic M ( M 8260/ 3 ) . INTREBREA MEA ESTE DACA POT RAMANE CCELULE CANCEROASE , IN CORP , SI DACA EXISTA RISCUL SA SE FORMEZE LA ALTE ORGANE . MENTIONEZ CA ACUM TREBUIE SA FAC TERAPIE CU PASTILA cu iod. Și dacă nu fac aceasta terapie ce se întâmplă?

 4. Buna ziua ,sunt diagnosticata din 2002 cu tiroida micronodulara ,am primit Iodith o perioada de un an ,acuma in 2023 ,un nodul s a micșorat de la 1,37 /0,75 in 2002 la1,07/1,05 cm
  LD nodul hipoecogen slab vascularizat periferic,in treimea superioară a LD se remarca doi noduli inomogeni,hipoecogeni de 0,57/0,4cmsi 0,72/0,65cm bine delimitați slab vascularizați periferic,fara adenopatie laterocervicala.analize parathormon 44,9 limite 15_88 TSH 1,61 limite 0,38_5,33 Anti Tiroglobulina0,2limite 0_4,anti Topo4,8 limite0_9 calciu ionic 4,3limite4,2_5,3 ,25OH vitamina D 25,47insuficient20_30suficient 30_100 vitamina B12 ,este 145, Glicemie 86 limite 70_105,am fost operata
  Histerectomie totala și trei eventrații la burta ,am 66ani,întrebarea mea este în situația mea trebuie sa iau ceva tratament ?

 5. Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutati sunt efectiv disperata, ieri am facut o ecografie a tiroidei a iesit neomogenă, usor mărita in volum hipoecogenă si cu o vascularizație crescută, la momentul actual am gripa, avand si ganglionii limfatici măriți, valoarea tsh ului meu este de 3 valoare normala in intervalul de referință al lapboraprului la care am facut analiza, doamna doctor endocrinolog mi a zis ca s ar putea sa fie vorba despre hashimoto sau subacuta avand in vedere ca sunt in acest stadiu de gripa ( sper din tot sufletul sa fie subacuta pentru ca hashimoto ma sperie îngrozitor, dar problema este ca din cate am citit este obligatoriu sa apara durere la palpare cea ce eu nu am)
  tin sa mentionez ca nu am pe absolut nimeni in familie cu probleme de glanda.
  Si daca este vorba de hashimoto trebuie sa urmez tratament toata viata, este obligatoriu sa sa dezvolt hipotiroidism
  va multumesc din suflet si va rog sa ma ajutati.

 6. Buna ziua…sunt operată de tiroida total in anul 2020…iau eutyrox de 100 zilnic…acum am un TSH DE 9,279….f mare…FT4 este de 1,20…de la ce poate fi asa mare valoarea TSHului!!
  Multumesc pt sfat!

 7. Bună seara!
  Ma numesc Meteleciu Ioana.
  Am fost pacienta d-voastră la Institutul Parhon. Am doi noduli tiroidieni și mi-ati spus ca trebuie urmăriți, anual.
  Va rog sa- mi recomandați la ce medic de la institut sa merg pentru ecografie și analize.
  Mulțumesc!
  Mult succes în cariera dumneavoastră!

 8. Buna ziua am fost operata de tiroedectomie totala din cauza unu nodul .Dupa tiroidectomie rezultaul find cancer papilar diferentiat. Vreau sa va intreb am facut tiroglobulina pe tratamentu cu eutirox si mi a iesit nedetectabila cand si cum se intrerupe tratamentu cu eutirox? Pentru a vedea DACA nu sunt recidive.

 9. Fiica mea a fost diagnosticata și operata de neoplasm ovarian cu celule nediferentiate Sertoli Leydig, operata anul acesta de gușă polinodulara (cancer tiroidian gr 1) Aceste doua afecțiuni fiind rezultatul mutatiei genetice DICER 1 . Ma puteți ajuta cu mai multe informații? Este o forma de mutație rara . Mulțumesc

 10. Buna ziua. Dacă sunt diagnosticata cu tiroidă autoimuna Hashimoto, am voie sa fac epilare definitivă? Sunt diagnosticata cu hidradenita supurativa? Mulțumesc frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.