Consultaţii


Institutul Naţional de Endocrinologie „C. I. Parhon” – Centrul de mare tradiţie şi performanţă al endocrinologiei româneşti

Servicii:  Consultaţii şi internări

Detalii privind programările: https://parhon.ro/telefonic/

 Localizare: Bdul Aviatorilor, nr. 34 – 38, sector 1, Bucureşti


Clinica Medicover Victoriei – cea mai mare clinică cu servicii integrate a grupului suedez Medicover – singurul furnizor de servicii medicale cu experienţă europeană

Servicii: consultaţii şi ecografii (tiroidă, sân, testicul)

Telefon programări și informații: 021 / 98 96

Program:

– Luni: 15:00 – 18:00

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu nr. 16-20, Sector 1, Bucuresti


SANADOR – Rețea de clinici private de elită din București

Servicii: consultaţii şi ecografii (tiroidă, sân testicul)

Telefon programări și informații: 021 / 96 99

Program:

  • Miercuri – 15:00 – 18:00 – Sanador Floreasca
  • Joi – 15:00 – 18:00 – Sanador Buzești

Adresa:

Clinica Sanador Floreasca – Calea Floreasca, nr 165 (parterul clădirii One Tower), sector 1

Clinica Sanador Buzești – Calea Buzești, nr 74, sector 1, București


745 thoughts on “Consultaţii”

  1. După operația de tiroida care a fost scoasă și tratament cu eutirox analiza de hormoni este 50 in loc de MAX 5 la o luna

  2. Va multumesc din suflet pt raspunsul dat! Sa va dea Dzeu sanatate, sa traiti 100 de ani, OM BUN!

  3. Buna ziua,
    Sunt Ana-Maria, 37 ani, in martie 2021 am fost operata de tiroida (noduli pe tiroida, care ulterior, histopatologic, s-au dovedit a fii carcinom papilar cu metastaza pe ganglioni), ulterior am urmat tratament cu iod la Cluj. Rezultatele au fost foarte bune dupa iod. Dupa 2 luni de la operatie am avut TG 0.62, dupa aceea in iulie <0.04, iar in octombrie dupa pauza de 2 saptamani de tratament cu Euthyrox a fost 0.08. Acum in loc de Euthyrox iau Novothyral, si analizele din feb 2022 la TG sunt 0.18, fara intrerupere (deci sub tratament). Credeti ca trebuie sa imi fac griji? Multumesc pentru raspuns.

  4. Buna ziua.
    În anul 2019 am.fost diagnosticata cu Hipertiroidism, Basedow și oftalmopatie ochi drept.
    În 2020 m.am hipotiroidizat.
    Va întreb dacă faceți operație pentru oftalmopatie?
    Multumesc!

  5. Buna ziua, dl doctor ! Va rog din suflet, explicati-mi si mie acest rezultat: microcarcinom papilar tiroidian, varianta foliculara( lob tiroidian drept) dezvoltat pe fond de tiroida cronica limfocitara cu noduli adenomatosi anizofoliculari. pT1aNO LOVOPn1.

  6. Buna ziua mă numesc Luminița Ostafe am 52de ani și am probleme cu glanda tiroida.Va rog să mă ajutați domnule DR. CLAUDIU ŢUPEA. Tiroida cu structura neomogena prin prezenta unor leziuni nodulare pe LTD de 15/12mm hipodensa ,neomogena,cu priza periferica de contrast ,pe LTS de 12/11mm cu calcificare periferica .Anti_tiroidperoxidoxal6,69…..0-5,61. FT4. 0,84……….0,70-1,48. TSH 0,7893….0,35-4,94. Calcemie 8,91 ..8,4-10,2. Magneziu 1,91….1,6-2,6

  7. Bună seara! Rezultatul meu la calcitonină este de 0,5 mg. Este ok? Menționez k am făcut această analiză la recomandarea unui medic endocrinolog fiindcă am doi noduli de 8 și 11 mm pe dreapta și unul de 5 pe stânga. Mulțumesc

  8. Szollosi alexandra

    Bună ziua,
    În urma unui control endocrinologic am efectuat analizele TSH,FT4,ATPO,F3 care au ieșit în parametrii normali, iar calcitonina mi-a ieșit 9,96 pg/ml eu încadrându-mă la femei nefumătoare adica <4,3 pg/ml,fiind și însărcinată. Medicul zice ca as putea fi suspecta de carcinom tiroidian pentru ca în LTS se vizualizează o formațiune suspicioasa ,nodulara cu compoziție mixta,predominant parenchimatoasa,hipoecogena,cu multiple microcalcefieri centrale, cea mai mare dimensiune având 1,46 cm. Îmi puteți da o părere?
    Mulțumesc mult!

  9. Buna,am 38 de ani si am fost depistata cu probleme ale tiroidei.(hipo).
    Intrebarea mea e daca pot sa-mi pun sterilet?
    E ok?influenteaza cu ceva.
    Nu as dori sa ma mai ingras
    Va multumesc

  10. Buna ziua! Am tiroida autoimuna, analize tsh3, 62ft4 0,96cortizol.12.7 vitd27, 7 calciu ionic0, 88calciu8,52 atpo680 nu am noduli,am doua lesinuri pina acuma dupa trezire constienta tomograf facut toate normale, inima analize tot ecografii, toate normale fara tratament nici la neurologie nici la cardiologie. Intrebare am o stare de ameteala, blocaj, uit in perioada cind trebuie sa imi vie problemele, vreau sa stiu daca este de la tiroida s au unde sa mai ma duc. Tratament d3 de 2000 si calciu 10 zile pe luna atit. Vamultumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.