Consultaţii


Institutul Naţional de Endocrinologie „C. I. Parhon” – Centrul de mare tradiţie şi performanţă al endocrinologiei româneşti

Servicii:  Consultaţii şi internări

 Localizare: Bdul Aviatorilor, nr. 34 – 38, sector 1, Bucureşti


Clinica Medicover Victoriei – cea mai mare clinică cu servicii integrate a grupului suedez Medicover – singurul furnizor de servicii medicale cu experienţă europeană

Servicii: consultaţii şi ecografii

Telefon programări: 021 / 98 96

Program:

– Luni: 15:00 – 18:00

– Miercuri: 15:00 – 19:00

Sâmbăta: 10:00 – 14:00 – o zi pe luna, data exactă se poate afla de la Call-Center

Preţuri:

  • Consult endocrinologic – 240 RON
  • Consultaţie de control – 130 RON
  • Ecografie de tiroidă – 265 RON
  • Ecografie de sân bilateral – 345 RON
  • Ecografie de sân unilateral – 245 RON
  • Ecografie testicul – 265 RON

*Prețurile  pot suferi actualizări. Pentru informații exacte vă rog sa contactați Call-Center-ul.

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu nr. 16-20, Sector 1, Bucuresti


Clinica Sanador Victoriei – clinică privată de elită din Bucureşti

Servicii: consultaţii şi ecografii

Telefon programări: 021 / 96 99

Program:

– datele exacte sunt variabile, de regula 3-4 zile pe luna; zilele saptamanii si intervalele orare sunt fixe:

  • Joi – 15:00 – 18:00
  • Sâmbătă – 10:00 – 14:00

 Pentru informații privind zilele exacte din lună, locurile disponibile şi preţuri vă rog să contactați Call-Center-ul.

Adresa: Corp A – Strada Dimitrie Sergiu 26-28, sector 1, Bucuresti


Bio Terra Med – HIFU Centre

Servicii: tratament neinvaziv pentru nodulii benigni de tiroidă și sân, evaluare de eligibilitate, urmărire post-tratament

Telefon programări:  0723.341.001

Program:

Deoarece este nevoie de o întreagă echipă medicală, data tratamentului se stabilește în funcție de programări

Preţuri:

Pentru prețurile la zi vă rog să contactați clinica.

Adresa: Eliade Tower (Bulevardul Mircea Eliade, nr 18), în incinta clinicii Medicum

Dr. Cristian Claudiu Ţupea


729 thoughts on “Consultaţii”

  1. Bună! Cu diagnostic de Tiroida Autoimunā, TSH = 0, Calciul=0, a slabit foarte mult sora mea mănâncă normal dar slăbeşte, e obositā mereu. A pierdut o sarcinā. Nu ia tratament medicamentos, nu i s-a dat. Cum e asta? Haschimoto cu simotome asa ciudate? Slăbeşte aşa tare…… ??? Dece? Multumesc.

  2. Buna ziua, dn. doctor! Va scriu pentru mama mea Sapunaru M. ,in varsta de 66 ani, operata in ianuarie 2016 de tiroidectomie ,diagnosticata cu carcinom papilar incapsulat. A facut terapia cu iod in noiembrie 2016,dupa care s-a considerat a fi vindecata. In data de 09.11.2020 i s-a facut rau si a lesinat,internandu-se la Spitalul de Urgenta din Buzau(in Buzau are domiciliul). Acolo in urma investigatiilor a fost suspecta de COVID 19,testul a iesit neconcludent. Rezultatele analizelor:
    Proteina C reactiva < 0,06
    FT4. 19,8,TSh 1,17, TGP 107,7 , TGO 84,5, Colesterol 143,3, Creatinina serica 0,6, Glicemie 104,,VSH 20. La invesigatia CT a avut suspiciune de tumora glanda epifiza. I s-a facut externarea , cu recomandarea : consult neurologic si RMN craniu cat mai curand posibil si tratament pentru COVID 19. Ea a mai fost la dvs. inainte si dupa operatia de tiroidectomie,dupa care controlalele periodice le -a facut la endcrinologie la Buzau. Acum, am vrea sa va cerem parerea daca pe langa controlul neurologic ar fi bine sa vina si la dvs. pentru un control endocrinologic mai amanuntit. Va multumim!

  3. Buna ziua! Mama mea în varsta de 65 de în urma unui control cardiologic i s-a recomandat sa-şi faca analize la tiroida. În urma ananlizelor a rezultat astfel:
    Colesterol total -237.89mg/dl (moderat crescut 200-230mg/dl)
    Glicemie – 114.71(74 – 106/mg/dl)
    HDL colesterol 54.38mg/dl
    LDL Colesterol – 188.64 (160-189 crescut)
    Sideremie 10.71qg/dl
    TGO/AST 26.55 U/L
    TGP/ALT 26.24 U/L
    Trigliceride 212.91mg/dl (200-499 crescut)
    Anti-TPO – 1.5 ul/ml (9)
    FT 4 – 0.80 ng/dl (0.61-1.12ng/dl)
    TSH 9.928 µUl/ml (0.38-5.33/µU/ml)
    În urma rezultatelor a mers la un control endocronologic i s-a făcut un ecograf i s-a pus diagnostic de gusa polinodulara si tratament cu eutirox.
    După 6 saptamani de tratament cu eutirox şi sortis , rosucard pentru colesterol rezultatul analizelor a fost astel:
    Hemoglobina glicozilată – 6.16 %(5.7 – 6.4% risc crescut de a dezvolta diabet)
    TSH 4.141 µUl/ml (0.55-4.78/µUl/ml)
    Anti-Tiroglobulina – <20.0 Ul/ml (<40Ul/ml )
    Calcitonina – 66.6pg/ml (<5pg/ml)
    Vă rog sa ne dati un raspuns pe noi ne-a speriat valoarea calcitoniei şi daca este nevoie de operaţie.Va multumesc!

  4. Buna ziua. Avem o fetita de 1 luna. Deoarece isi tine mereu limba afara i s-au facut analze repetate de sange. In urma analizelor a avut urmatoarea evolutie:
    varsta 6 zile 13 zile 21 zile 1 luna
    TSH 7,761 9,14 8,03 4,49
    FT3 3,41 5,2 – –

    FT4 2,15 1,81 1,20 1,11
    tratament cu accutyrox este necesar? Va intreb deoarece pediatra a zis sa nu ia niciun tratament iar dr endocrinolog a zis sa ia doza de 5 micrograme/kg corp ? Fetita are acum 4 kg. Multumesc pt un raspuns.

  5. Buna ziua,
    Pacient femeie varsta 67 ani. Rezultat ecografie:
    Lob drept: Diametre 49,13,16 mm Cu un volum de 5,44 cm cu ecostructura neomogena prin prezenta de mai multi noduli cu forme si dimensiuni variabile de pana in 9mm. Unii hipoecogeni, altii heteroecogeni,nevascularizati.
    Lob stang: Diametre 38,8,12 mm. Cu un volum de 1.98 prezentand la polul superior un nodul hipoecogen de 8/4mm.
    Istm Diametru antero-posterior 3 mm omogen
    Diagnostic Gusa polinodulara
    Nu are alte simptome gen transpiratii sau dureri… Are dureri de picioare (are osteoporoza).
    Ar trebui sa ma ingrijorez? Este vorba despre mama mea si este cam speriata de doctori.

  6. Buna ziua, domnule doctor. Ma numesc Dau Liliana, am 48 ani. Va rog din suflet sa imi raspundeti la o intrebare. De 5 ani sunt sub supravegherea medicilor endocrinologi, am 3 noduli tiroidieni de 1 cm fiecare pe lobul stang. Am facut si elastografie care are ca nodulii sunt benigni. De 4 ani sunt identici ca marime. TSH, FT3, FT4 sunt normale de 5 ani, ATPO este 130 (valoarea maxima este 30).
    DIAGNOSTIC: TIROIDITA CRONICA CU NODULARIZARE.
    Insa, acum o saptamana, pe un fond anxios (frica de a nu avea ceva mai grav la tiorida), mi-am refacut din nou analizele si am fost la 3 medici endocrinologi, si desi toti ma asigurau ca este bine, in timpul investigatiilor a inceput sa ma usture in gat, sa simt o jena pe partea stanga a gatului (lobul cu nodulii), ACEASTA SENZATIE DE USTURIME IN GAT PERSISTA SI ASTAZI) la 10 zile de la ultimele ecografii. Credeti ca aceasta jena in gat are legatura cu tiroida? Simt o usturime ca si cand as fi racita, dar chiar nu sunt racita, pentru ca este pe lobul stang senzatia, unde sunt si nodulii. Timp de 5 ani, de cand monitorizez nodulii, nu am avut vreun simptom.
    Va rog din suflet sa ma ajutati, ca sunt foarte anxioasa!
    Va multumesc mult de tot!

  7. Buna seara!Am 52 de ani, sex masculin si acum o luna am facut operatia de tiroida totala si am primit rezultatul de la anatomia patoloigica si sunt foarte nelamurit.
    Va rog sa ma ajutati sa inteleg acest rezultat.
    Diagnostic 1)Carcinom papilar sclerozant multifocal LDT : focare neincapsulate1,9/1,3 cm si 0,6/0.5 cm, cu arii de invazielimfatica peritumorala, invaziv marginal capsular
    2)Parenchimde fond polinodular, coloido/chistic, anizofolicular, cu epitelii hiperplazice cu aspect hiperfunctional
    3) Trei (3) limfoganglioni periistmic cu aspect reactiv.
    Stadialitate post chirurgicala PT PT3m
    Stadialitate post chirurgicala PN PN0
    Stadialitate agregata ST ST1
    Alte date de tip prognostic R1, L1

    Va rog sa-mi spuneti cat de grav este si daca trebuie sa fac terapie cu iod radioactiv?

  8. Buna seara,mulțumesc pentru răspunsurile anterioare. In cazul pacienților cu carcinom tiroidian in antecedente, se pot efectua tratamente faciale ce implica ultrasunete sau creme cu argint ionizat? SMarea sau strandul termal sunt interzise? Va mulțumesc anticipat!

  9. Tudoran Ecaterina

    Dlui dr Claudiu Tupea , nici un reproș , in schimb toată admirația.
    Astfel spus un ,, om de omenie “……ferice de mama dumnealui.
    Tot respectul pt astfel de oameni.

  10. Tudoran Mariana

    Bună ziua și vă mulțumesc din suflet, pentru răspunsul dvs de la 2085.
    Revin cu un rezultat la o puncție tiroidiana cu ac fin:
    S-au examinat doua frotiuri
    Aspecte citologice cu bogat infiltrat inflamator polimorf
    Cu relativ rare polimorfonucleare neutrofile
    Și frecvente trame fibroconjuctive
    Cl. Evaluare citologică pe material tisular prin puncție aspirativa din adenopatia LCD…Aspecte citologice sugestive, pentru cel mai probabil proces reactiv/ inflamator.
    Nu.L. ne-a sugerat: ” dacă continua suspiciunea clinică de proliferere tumorală, pentru acuratetea diagnosticului, se recomanda biopsie excizionala.
    La eco, a doua opinie a spus ca, are aspect oval adenopatic prezent.
    Domnul doctor chirurg, a spus sa îl opereze dar, cel oncolog a spus , sa nu se opereze.
    El tușește din nou, cum era înainte de operație (carcinom papilar operat și radioiodotratat)
    Transpirații nocturne
    Specific, tusea este cu expectorații.
    Va rog, sa ne sugerați dvs, din punctul dvs de vedere, cum sa procedăm.
    Mulțumim , din suflet.
    Vă mulțumim, pentru ceea ce faceți pentru noi, pacienții!

  11. Bună ziua. Mama mea, în vârstă de 66 ani, a făcut analizele pentru tiroida, cu următoarele rezultate:TSH=0.010 Ul/ml, T3=2.06mmoli/l,calcitonina=2.00pg/mL și tiroglobulina=169ng/ml. Va rog să-mi spuneți cum se prezintă analizele? Mulțumesc!

    1. Dr. Claudiu Ţupea

      Reveniti va rog cu o postare care sa includa limitele de normal ale laboratorului care a efectuat analizele.

  12. Tudoran Mariana

    Bună ziua și vreau să vă mulțumesc pentru răspunsul de la pacientul 2078.
    Revin acum cu ecografia soțului și despre care, nu am înțeles nimic!
    Status posttiroidectomie, postradioiodoterapie.,loji tiroidiene neomogene cu numeroase imagini de granuloame de fir, fara țesut tiroidian vizibil ecografic. Interjugulocarotida stâng 1/3 medie 2 imagini limfogg de 20.9/5.8/14.7mm, (CC/ap/tr) cu corticala heterogenă, fara imagine hilara, cu semnal power Doppler neomogen, crescut anarhic la nivel cortical și și capsulat. Aspect sugestiv pentru posibile modificări secundare limfoganglion are și respectiv de circa de 13.8/4.8/10.7mm cu corticala omogenă, hol vizibil cu semnal Doppler color vizibil discret hilar aspect reactive și inflamație nespecificata.
    Vreau să știu dacă, a recidivat carcinomul papilar tiroidian multifocal.
    Va mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.