Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1022)

August 28, 2013

Anghel Monica:

Buna ziua,
Am 34 de ani si avand in vedere ca doresc sa raman insarcinata mi-am facut analizele, inclusiv cele pt tiroida, cu urmatoarele rezultate:

– anti TPO 15,4 IU/ml (Valori biologice de referinta: < 35 IU/ml )
– FT4-TIROXINA SERICA LIBERA 1,18 n g / d L (0,89 – 1,76)
– TSH 1,7800 μU/ml (0,40-4,00)
As dori sa va intreb ce parere aveti despre rezultate, necesita acestea o vizita la endocrinolog?

Raspuns:

– rezultatele prezentate arata ca tiroida functioneaza normal, deci nu exista din acest punct de vedere vreun impediment sau risc pentru sarcina;

– este de retinut ca aceste analize NU exclud orice fel de afectiune tirodiana, cum ar fi nodulii;

– necesitatea unui consult endocrinologic depinde daca mai sunt si alte suspiciuni pentru afectiuni endocrine sau a fost doar o verificare de rutina in vederea sarcinii;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

 

1 Comentariu »

  1. maria says:

    va rog sa-mi spuneti ce inseamna neoplasm cu celule hurtle

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu