Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (1584)

October 23, 2016

Diana:

Buna seara. Ma numesc Diana si as-i dori si eu un raspuns in legatura cu analizele facute. Am fost operata in februarie 2016 tiroidectomie totala. La analize in octombrie mi-a iesit antiTPO 46,9 – <12 TSH si FT4 sunt in valori normale. Trebuie sa mi fac griji? Va multumesc.

Raspuns:

– masurarea ATPO la un pacient cu tiroida scoasa in intregime este INUTILA; atat timp cat TSH si FT4 sunt in limite normale sub tratament, nu exista nicio problema;

Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu ŢupeaClick aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu