Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Consultaţii

April 10, 2011


Institutul Naţional de Endocrinologie “C. I. Parhon” – Centrul de mare tradiţie şi performanţă al endocrinologiei româneşti

Servicii:  Consultaţii şi internări

banner-parhon4

 Localizare: Bdul Aviatorilor, nr. 34 – 36, sector 1, Bucureşti


Clinica Medicover Victoriei – cea mai mare clinică cu servicii integrate a grupului suedez Medicover – singurul furnizor de servicii medicale cu experienţă europeană

Servicii: consultaţii şi ecografii

Telefon programări: 021 / 98 96

Program:

– Luni: 15:00 – 18:00

– Miercuri: 15:00 – 18:00

Joi: 15:00 – 18:00

Preţuri:

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu nr. 16-20, Sector 1, Bucuresti


Dr. Cristian Claudiu Ţupea

619 Comentarii »

  1. Izabela says:

    Buna ziua,
    In primul rand doresc sa va multumesc pentru existenta acestui site si pentru solicitudinea dumneavoastra de a raspunde intrebarilor atator pacienti cu probleme endocrinologice! Va scriu la 4 ani de la diagnostcarea mea cu carcinom tiroidian foloculo-papilar, operat prin tiroidectomie totala si iradiat in martie 2014 cu I-131 la IOCN Cluj. Pe langa nodulul cu probleme eram diagnosticata si cu tiroidita autoimuna iar dupa iradiere aveam Anti-tiroglobuina la valoarea de 1534 Ul/ml. Valorile TSH si FT4 au fost sub control dar am avut probleme cu scaderea valorii Anti-tiroglobulinei…In decembrie 2014 valoarea acestui parametru a fost de 788 UL/ml, septembrie 2015 – 567 UL/ml, martie 2016 – 558 UL/ml, septembrie 2016 – 464 UL/ml, martie 2017 – 705 UL/ml iar noiembrie 2017 – 785 UL/ml. Toate aceste valori au fost obtinute la pauza de medicament, la controlul de la IOCN Cluj. In luna ianuarie 2017 am inceput un program de slabire (eram la greutatea de 106 kg la inaltimea de 175cm) si am reusit pana in luna iulie sa slabesc 25 kg. Din luna iunie mi s-a comunicat sa reduc doza de Eutirox de la 175/4 zile si 150/3 zile la 150/4 zile si 125/3 zile (mult timp am luat doze mari de 200 si 175…) In luna octombrie pregatindu-ma pentru control oncologic, mi-am facut analizele si TSH-ul a iesit de 5,67 iar FT4 de 18,58 fata de TSH 0,072 si FT4 de 24,04 din luna iunie (analize facute cu luarea de medicament) La controlul oncologic din noiembrie 2017, mi s-a spus ca in martie trebuie sa mi se administreze din nou iod radioactiv – I-131, datorita anticorpilor mari si poate datorita fortarii/accelerarii metabolismului prin cura de slabire! Nu prea inteleg ce inseamna acest lucru! Va rog mult sa imi explicati! Sunt ingrijorata…
    Cu deosebita consideratie,
    Izabela

  2. Daniela says:

    Buna seara,

    Valorile analizelor mele au evoluat astfel:
    30.10.2017 FT4 7.7 TSH 4.18
    21.11.2017 FT4 6.3 TSH 46.7

    Se poate sa imi spuneti parerea dvs. As dori si o programare.

    Multumesc,
    Daniela

  3. Ramona R says:

    Buna ziua,
    Va prezint rezultatele analizelor pentru tiroida: ATPO 14.30 (0.00-35.00);FreeT4 17.75(12.00-22.00);TSH 3.19 (0.27-4.20); antitiroglobulina 16.6 (0.00-115.00), ambii lobi cu dimensiuni normale dar cu prezenta a doi noduli pe lobul stang (unul de 15mm).Mi s-a prescris Euthyrox 0.25 (1cpr/zi), dar nu l-am putut accepta (am avut toate simptomele de hipertiroidie).Consultind un alt medic mi-a recomandat sa nu incep tratamentul petru hipotiroidie, analizele fiind in parametri. Va rog sa ma ajutati cu o indrumare: trebuie sau nu sa iau tratamentul si, daca da, in ce doza?
    Multumesc anticipat!

  4. MIRCEA LENUTA says:

    Buna seara domnule doctor ,fiica mea in varsta de 13 ani este supraponderala inca din prima luna de viata .In toti acesti ani am facut repetate investigatii ptr a descoperi cauza,rezultatul fiind ,,genetic,,.Anul acesta suntem in a 3-a etapa de investigatii iar in urma analizelor de laborator am descoperit o valoare crescuta a TSH -4,76 intr-un interval de 4 luni de la 1,257 ! Intrebarea mea este ,poate creste atit de mult in 4 luni aceasta valoare ? mentionez ca fiica mea are Rh negativ ! Va multumesc

  5. IAMANDI STELA says:

    Buna ziua stimata d-na doctor…..am o mare rugaminte la dvs : am fost operata de tiroida acum 6 luni fac tratament cu eutirox 100mg plus osteocare, mi-am facut analizele la tsh = 28 si t4= 21.
    Dupa operatie fac pusee de tensiune 18-11 puls =100 fac tratament cu AMLESSA scade tens dar pulsul nu.
    o stare generala proasta cu ameteli vijiituri si amorteli la picioare.
    va rog: ce-i de facut…?
    va multumesc.

  6. mari says:

    Buna ziua.Va rog sa imi spuneti ce presupune hiperplazie suprarenala si cum se investigheaza?Acest diagnostic l-am primit in urma unui examen tomograf. Simptomele sunt de rezistenta foarte scazuta la frig, simptome neurologice, respiratie grea, senzatie de moarte imimenta, chisturi ovare.Aceste chisturi au aparut dupa ce am facut o histetectomie partiala.Anexele nu a vrut medicul sa le scoata si dupa cateva luni au aparut chisturile.Medicul neurolog in irma cu aprox 6 ani m-a suspectat de feocromocitom, mi-a prescris sa-mi testez catecolaminele din urina, rezultatul a fost bun
    si nu a mai facut altceva.Am si noduli tiroidieni.Va rog sa imi spuneti care este procedura corecta de investigatii.Trebuie spitalizare sau putem investiga si ambulatoriu/ privat?Multumesc.Toate cele bune.

    • Dr. Claudiu Ţupea says:

      Buna ziua,

      Intrebarea dvs nu se incadreaza in tematica blogului, afectiunile tiroidei.
      Daca doriti opinia mea pentru alte probleme endocrinologice, cum sunt cele de glande suprarenale, va puteti programa pentru un consult direct: http://tiroida.ro/?page_id=3417 .

  7. Nörenz Sandra says:

    Buna seara domnule doctor!Am facut niste niște analize de ceva timp pentru tiroida,iar rezultate sunt acestea:FT3 3,63(normal 2,1-4,3);FT4 1,17 normal(0,8-1,8)TSH 2,78 normal (0,35-2,5).V-as ruga foarte mult sa imi spuneti,daca analizele sunt in limita normală.

RSS feed for comments on this post.

Lăsaţi un comentariu