Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Consultaţii

April 10, 2011


Institutul Naţional de Endocrinologie “C. I. Parhon” – Centrul de mare tradiţie şi performanţă al endocrinologiei româneşti

Servicii:  Consultaţii şi internări

banner-parhon4

 Localizare: Bdul Aviatorilor, nr. 34 – 36, sector 1, Bucureşti


Clinica Medicover Victoriei – cea mai mare clinică cu servicii integrate a grupului suedez Medicover – singurul furnizor de servicii medicale cu experienţă europeană

Servicii: consultaţii şi ecografii

Telefon programări: 021 / 98 96

Program:

– Luni: 15:00 – 18:00

– Miercuri: 15:00 – 18:00

Joi: 15:00 – 18:00

Preţuri:

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu nr. 16-20, Sector 1, Bucuresti


Dr. Cristian Claudiu Ţupea

632 Comentarii »

 1. Mehedintu Daniela says:

  Buna ziua, domnule doctor!
  Doresc sa vin la o consultatie la dumneavoastra cu bilet de trimitere, la Parhon. Ma intereseaza daca am nevoie de programare si daca imi puteti lasa un numar de telefon in acest sens. Va multumesc anticipat!

 2. Mariana says:

  Bună ziua, sunt operata de toroida extirpare totala de 3 saptamani, am tratament cu euthyrox 0.75 și calciu cam 9 pastile pe zi 3 pastile de 4bones plus 4-5 de calciu takeda și alpha D3 2 cu toate astea vizitez și urgentele pentru perfuzie, va rog sa îmi spune-ți ce pot sa fac sa îmi revin cu calciul, am senzația de rau ,de lesin, câteva furnicariri, nod în gat,și câteva simptome care nu le descrie ,in cât timp pot sa duc o viață normala? Mie frica sa mai rămân singura sau sa ies la plimbare sunt tot obosita și fără chef de viață, va multumesc

 3. oana says:

  Buna ziua, domnule doctor,

  As avea o intrebare legata de medicamentul Eutyrox si substanta din care acesta este alcatuit. Stiu ca medicamentul ar fi acelasi peste tot in lume, sub diverse denumiri.
  Ce as vrea sa va intreb:
  – pe prospectul medicamentului levothyroxine scrie la reactii adverse ca poate cauza caderea parului. Credeti ca acest efect advers poate fi atribuit unui doze de 25 grame Eutyrox? Multumesc

 4. Sava Diana says:

  Buna ziua, domnule Doctor!
  În noiembrie 2014 am facut analize
  La Parhon. M-ati vazut chiar Dvs, mu-ati facut si ecografie si ati stabilit ca am tirouda Hashimoto. Atunci Atpoau fost 106, De atunci, valorile pt The si Ft4 au fost în limitele normal e.
  Acum insa, rezultatele sunt:
  ATPO=352
  TSH=6.04 (0.4-4)
  FT4=0.97 (0.8-1.9/ng/ml)legere

  Va multumesc daca veti putea sa-mi spuneti ce e bine de făcut. Locuiesc în provincie.
  Va multumesc si va doresc sanatate!
  Va multumesc pentru intele cere!

  • Dr. Claudiu Ţupea says:

   Sfatul meu este sa reveniti pentru un control (cu programare telefonica in prealabil) sau sa gasiti un endocrinolog mai aproape de zona in care locuiti.
   Recomandarile de tratament NU se pot face pe internet.

 5. Elena Tancau says:

  Buna ziua,am 44 de ani,si de aprox 8 ani ma tratez pentru o hepatita cronica metabolica,iar la ultimul control de sapt trecuta medicul a sugerat sa extindem investigatiile si pt tiroida.Rezultatele au fost :aTPO-315,TSH si FT 4 cu valori in limite normale.As vrea sa ma programez la dvs la Institut pentru consultatie.Un nr de tel cu INT pt programari va rog.Multumesc mult.

 6. IAMANDI STELA says:

  Buna ziua….o mare rugaminte:sunt operata de tiroida de 10 luni iau eutirox100mg am facut analize tsh:60 ft4:10,nu ma simt bine,ameteli senzatie de lesin pusee de tensiune pina la 19-11,puls 110,ce este de facut ? va multumesc.

RSS feed for comments on this post.

Lăsaţi un comentariu