Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Consultaţii

April 10, 2011


Institutul Naţional de Endocrinologie “C. I. Parhon” – Centrul de mare tradiţie şi performanţă al endocrinologiei româneşti

Servicii:  Consultaţii şi internări

banner-parhon4

 Localizare: Bdul Aviatorilor, nr. 34 – 36, sector 1, Bucureşti


Clinica Medicover Victoriei – cea mai mare clinică cu servicii integrate a grupului suedez Medicover – singurul furnizor de servicii medicale cu experienţă europeană

Servicii: consultaţii şi ecografii

Telefon programări: 021 / 98 96

Program:

– Luni: 15:00 – 18:00

– Miercuri: 15:00 – 18:00

Joi: 15:00 – 18:00

Preţuri:

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu nr. 16-20, Sector 1, Bucuresti


Dr. Cristian Claudiu Ţupea

590 Comentarii »

 1. Ramona says:

  Buna ziua d-le doctor, va rog , daca poate sa imi spuneti inde pot gasi un doctor oncolog specializat in tiroida? Multumesc din suflet

 2. Iacob Mariana says:

  Buna ziua.Am varsta de 55 ani si anul trecut in mai am fost operata tiroidectomie totala, urmez tratamentul de substitutie si ma simt bine.Intrebarea mea pt.dv.este daca pot sa merg la mare anul acesta,daca ma afecteaza cu ceva?Multumesc mult!
  ASTEPT UN RASPUNS!

 3. LILIANA C says:

  Buna ziua ,
  Am 32 de ani , in ultimul an am pierdut doua sarcini dupa care mi s-a recomandat sa fac si analizele pt tiroida .
  Rezultat : referinte
  A-TPO 465,91ul/ml ( <5,61)
  T4 0,99 ng/dl. (0,70-1,48 )
  T3. 1,05 ng/ml. (0,58-1,59 )
  TSH. 3,5554 qul/ml.(0,35-4,94 )

  Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa incep tratamentulu cu euthyrox si daca pot incerca sa raman din nou insarcinata .

  Mulțumesc din suflet !!

 4. Pordea Linds says:

  Bună seara!Am 38ani ,1,62 înălțime și 90 kg. Analizele de tsh si ft4 sunt în limite normale dar mi s-a spus ca am un nodul pe lobul drept tiroidian.Poate fii o problemă chiar dacă analizele sunt bune? Mulțumesc anticipat.

 5. Rodica says:

  Sunt operata la glanda tiroida ultima data mi-a ieșit TSH-ul 0,1. Este suficient sa iau Euthyrox de 0.75 ? . Vreau sa specific ca nu mă simt foarte bine .

 6. Maria says:

  Buna ziua. Am fost diagnosticata cu gusa multinodulara. Am facut o stintigrafie care a aratat ca am si noduli reci, si fierbinti. Ecografia a aratat multi noduli pe ambii lobi, dimensiuni diferite. Unul de 9mm i-a atras atentia dnei Doctor. Acesta se afla pe istm. Mi s-a recomandat indepararea totala a tiroidei. Avand hipertiroidism, nu mi s-a dat nici un fel de tratament. Eu si sotul meu dorim inca un copil. Ce ar fi mai bine sa fac? Am aceasta problema de ani de zile, intre timp avand inca 2 copii, sanatosi si inteligenti, fara probleme de retard. Nici nu am siut ca am noduli pe tiroida, pe perioada sarcinilor.Am nascut normal. Ar fi bine sa rezolv problema inainte sau dupa sarcina dorita? Sa nu existe oare nici un tratament pentru mine, pentru a nu ajunge la operatie? Nu pot spune ca sunt deranjata de noduli foarte tare, nu slabesc, nu ma ingras….am o viata normala. Nu-mi doresc sa intampin greutati in a ramane apoi insarcinata si nici nu doresc sa ma ingras, asa cum am inteles ca se intampla dupa o astfel de operatie.
  Nu am avut din fericire probleme in a ramane insarcinata pana acum, cand ne-am propus s-a inamplat. Daca insa imi dereglez corpul prin aceasa operatie, am sanse sa nu mai raman usor insarcinata, nu? astep cu interes raspunsul Dumneavoasra si va multumesc.

 7. Mihaela Besliu says:

  Buna ziua domnule doctor! Am 42 de ani 1,63 inaltime 125 kg greutate, sunt operata , tiroidectomie totala cu diagnostic tumora maligna, am facut tratament cu iod radioactiv la fundeni,3x 100mCI,iar de atunci sunt monitorizata anual cu control scintigrafic ,initial mi-a fost recomandata doza de euthyrox 150,cu aceasta doza TSH=0,935 valori normale 0,27-4,2 la greutatea de 110 kg iar acum doza recomandata este de 200ug L-V ,175 S D ,cu TSH=0.021 valori normale 0,27-4,2 la greutatea de 125kg . dumneavoastra ce parere aveti despre doza de euthyrox ,avand in vedere ca am o stare de slabiciune musculara permanenta ,accentuata in zilele calduroase , iritatie nervoasa si uneori incapacitatea de a-mi gasi cuvintele in timpul unei conversatii normale . va multumesc si va doresc sanatate.

RSS feed for comments on this post.

Lăsaţi un comentariu