Răspunsuri la întrebări (1533)

gabriela:

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca doza de 75mg.euthyrox este corecta avand in vedere ca:FT4 este:1.18 intervalul biologic 0.93-1.7/ng/dl
TSH este1.83 intervalulbiologic 0.270-4.20/uUl/ml.Va multumesc.

Raspuns:

– daca aceste rezultate sunt obtinute sub tratamentul cu Euthyrox 75 micrograme/zi pentru hipotiroidie, da, doza este adecvata; conditia este ca de la debutul tratamentului sau de la ultima schimbare de doza sa fi trecut cel putin 6-8 saptamani;

– daca aceste rezultate au fost obtinute FARA tratament si cineva a recomandat Euthyrox 75 micrograme/zi, atunci nu pare un tratament justificat si este bine sa mai cereti o opinie;

 

Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu ŢupeaClick aici pentru consultaţii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.