Răspunsuri la întrebări (1587)

Iulia:

Buna seara,va rog sa ma ajutati cu interpretarea rezultatelor:
FT4(Chemiluminiscenta)-0.92 (interval 0.70-1.48 ng/dL)
TSH(Chemiluminiscenta)-1.3753 (interval 0.35-4.94/mIU/mL

Este nevoie sa consult un endocrinolog?

Raspuns:

– in mod evident, analizele sunt in limite normale; asta inseamna ca tiroida functioneaza normal, dar nu exclude alte probleme tiroidiene (cum ar fi nodulii) sau afectiuni endocrinologice netiroidiene;

– deci, nevoia de consult depinde de context; daca analizele au fost facute de rutina, fara vreun motiv anume, consultul nu e obligatoriu; daca exista si niste acuze sau suspiciuni pentru vreo tulburare endocrina, consultul e recomandat;

Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu ŢupeaClick aici pentru consultaţii

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.