Răspunsuri la întrebări (1615)

Anca:

Buna ziua!De ceva timp ma simt tot rau,am probleme cu respiratia,obosesc foarte mult,nu ma pot odihni,am slabit exagerat si am mers ieri si am facut analize pt a vedea daca am tiroida.Le/am ridicat in seara aceasta doar ca nu are cine sa mi le interpreteze pana miercuri cand am programare la endocrinolog.Va rog sa imi spuneti dumneavoastra daca sunteti binevoitor daca sufar de aceasta boala.Va las analizele:TSH-3,40 a iesit,FT3:5,11.FT4:0,87
Va multumesc!

Va multumesc pentru raspuns!Acestea sunt valorile:
Rezultate:TSH-3,40 uUI|mL,interval biologic de referinta:0.25-5|uUI|mL.FT4-0.87ng|dL,interval biologic de referinta:0.82-1.5|ng|dL.FT3-5,11pmol|L,interval biologic:4-8,3|pmol/L.
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra!As vrea foarte mult sa stiu daca reiese din aceste analize ca am tiroida.Multumesc aniticipat!

Raspuns:

– tiroida dumneavoastra functioneaza normal, deci manifestarile descrise NU au drept cauza tiroida;


Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu ŢupeaClick aici pentru consultaţii

1 thought on “Răspunsuri la întrebări (1615)”

  1. Buna ziua! Am fost operata la glanda tiroida si dupa operatie am luat pastila cu iod radioactiv. Acum dupa un an si sapte luni am ramas insarcinata. Este vreo lroblema as putea duce sarcina pana la sfarsit? Va multumesc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.