Răspunsuri la întrebări (1790)

Alina P.:

Buna seara,
Varsta 36 ani.
Mi-am facut analizele de rutina, iar TSH a iesit 1.05uU/mL val.ref 0.27-4.2 si FT4 20.05pmol/L val ref. 10.6-22.7. Mentionez ca acum 8 ani am urmat timp de 2 ani tratament cu Euthirox 25 pentru hipotiroidie. Ma puteti ajuta, va rog cu un o interpretare. Multumesc

Raspuns:

– rezultatele sunt in limite normale, deci tiroida functioneaza normal si tratamentul cu Euthyrox nu este necesar;

– totusi, pentru ca este neclar despre ce a fost vorba acum 8 ani, o reevaluare la endocrinolog, cu masurarea auto-anticorpilor (ATPO si Ac anti-tiroglobulina) si eventual o ecografie de tiroida, poate fi indicata;


Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.