Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (2000)

October 27, 2019

Maria Tomoioaga:

Buna dimineata !Va rog, dati-mi si mie un raspuns !
In urma cu un an am suferit o tiroidectomie totala.La examinarea histopatologica a fost identificat un nodul microfolicular de 0,5 cm ( din peste 20 , de marimi diferite ,in ambii lobi) , citez ,,ce pate fi sugestiv pentru un Microcarcinom papilar “.Mi s-a recomandat efectuarea cloratiilor imunohistochimici pentru CK19 si CD56 pentru probarea sau infirmarea suspiciunii de Microcarcinom papilar tiroidian.Doctorul chirurg m-a asigurat ca nu este nevoie , deoarece orice problema ar fi existat, a fost indepartata chirrgical.Acum, la un an, am facut o pauza de Etiraox de 18 zile , am refacut analizele cu urmatoarele rezultate :
TSH:-11,832 uUI/ml Valori de referinta :0,5-7.3
FT4:-0,32 0,6-1,2
Anti tiroglobulina:<0,9 0-4
Tiroglobulina: 1,61 3,5-77ng/ml-valori normale
<0,04-la pacientii atiroidieni
Marturisesc ca imi este un pic teama.Tg n-ar trebui sa fie nedetectabil ? Mululumesc !

Raspuns:

Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu