Pagini

Categorii

Arhiva blogului

Meta

Răspunsuri la întrebări (2018)

January 26, 2020

Camelia Fedorciuc:

Bună ziua. Am fost operată în septembrie 2019 și am cancer malign tiroidian de gr I.
Nu am făcut terapie cu iod radioactiv pentru că la ori Cluj nu a considerat a fi necesar. Am urmat tratament cu novothyral 100/20 câte un comprimat/zi, iar după 2 luni de tratament am tsh 0,011 și ft4 27,74. Ce tratament ar trebui să urmez? Vă mulțumesc.

Aș vrea să completez:
La tsh valorile normale sunt 10.6 -22.7
La ft4 valorile normale sunt 0,27-4,2
Am slăbit în 6 luni 10 kg. Mama are noduli pe paratiroida.

Raspuns:

Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Nu sunt comentarii »

Nu sunt comentarii.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Lăsaţi un comentariu