Răspunsuri la întrebări (259)

BOTOS MARIETA:

Buna dimineata,

Va multumesc din suflet pentru raspuns. In legatura cu marirea dozei de “Euthyrox 25″, nu ar fi bine, ca de la mine putere, sa maresc doza chiar din aceasta dimineata, avand in vedere ca numai vineri am programare la dr. endocrinolog ? Ce parere aveti ?

In legatura cu coloana vertebrala, in data de 28-07-2010, am fost consultata de dr. neurochirurg, care mi-a recomandat “RMN”, dar avand in vedere ca sufar si de claustrofobie si in Targu Mures nu exista un “RMN” deschis, neurochirurgul mi-a recomandat sa fac “CT” coloana vertebrala. Rezultatul a fost “osteoporoza difuza, cu tasari vertebrale T10-L1″. Dr. neurochirurg a spus ca nu am fractura si mi-a recomandat un consult endocrinologic. Dr. endocrinolog mi-a spus ca trebuie sa fac “DEXA”, deoarece nu-mi poate da tratament fara confirmare “DEXA”, ca am osteoporoza. Rezultatul “DEXA” a fost “osteoporoza avansata si osteopenie”. Osteopenie cred ca la soldul drept. Astfel am primit tratament cu “Nylex spray nazal” si un bilet de trimitere la laborator pentru analize si atat. Dar dupa cum v-am spus, starea mea de sanatate s-a inrautatit vizibil. Avand in vedere ca am fost consultata de dr. neurochirurg si am facut “CT” si “DEXA” ce sa mai fac ? S-ar putea ca intre timp sa se fi fracturat coloana ?

Am omis sa va spun ca din data de 25-05-2010, urmez si un tratament cu venin de albine (pune albine in anumite zone ale coloanei vertebrale), de doua ori pe saptamana, la un dr. homeopat. Pentru acest tratament am primit recomandare, bilet de trimitere de la dr. de familie, care mi-a spus ca veninul de albine vindeca toate problemele legate de coloana vertebrala si multe altele boli. Dr. homeopat, la plangerea mea frecventa ca ma simt din ce in ce mai rau, mi-a spus ca asta se datoreaza starii mele psihice si ca acest lucru depinde numai de mine, deoarece tot timpul sunt incordata si stresata. Probabil ca are dreptate, nu stiu. Acum nu mai stiu ce sa fac ! Ce ma sfatuiti si in legatura cu acest tratament cu venin de albine ? Nu gasesc cuvinte de multumire, pe masura ajutorului pe care mi-l dati !
VA MULTUMESC DIN SUFLET !

Cu multa stima,

Marieta Botos

Raspuns:

– nu va recomand sa mariti singura doza de Euthyrox; cateva zile in plus sau minus nu schimba ninic;

– daca durerile s-au accentuat in ultima perioada, nu este exclus sa fi aparut o noua tasare vertebrala;

– nu am nicio experienta cu veninul de albine pe afectiunile coloanei vertebrale; deci nu va pot da niciun sfat in acest sens;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.