Consultaţii


Institutul Naţional de Endocrinologie „C. I. Parhon” – Centrul de mare tradiţie şi performanţă al endocrinologiei româneşti

Servicii:  Consultaţii şi internări

Detalii privind programările: https://parhon.ro/programare-medici/

 Localizare: Bdul Aviatorilor, nr. 34 – 38, sector 1, Bucureşti


Clinica Medicover Victoriei – cea mai mare clinică cu servicii integrate a grupului suedez Medicover – singurul furnizor de servicii medicale cu experienţă europeană

Servicii: consultaţii şi ecografii (tiroidă, sân, testicul)

Telefon programări: 021 / 98 96

Program:

– Luni: 15:00 – 18:00

– Miercuri: 15:00 – 19:00

Prețuri speciale pentru pacienții mei și cititorii TIROIDA.ro:

  • Consult endocrinologic: 264 250 lei
  • Control endocrinologic: 143 130 lei
  • Ecografie de tiroidă: 292 230 lei
  • Ecografie de sân bilateral: 380 320 lei
  • Ecografie de sân unilateral: 270 220 lei
  • Ecografie testiculară: 292 250 lei

* Reducerile sunt față de tarifele standard ale clinicii, au fost negociate personal pentru pacienții mei și nu se aplică altor medici.

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu nr. 16-20, Sector 1, Bucuresti

Prețurile pot suferi actualizări, pentru informații exacte vă rog sa contactați Call-Center-ul.


Clinica Sanador Victoriei – clinică privată de elită din Bucureşti

Servicii: consultaţii şi ecografii (tiroidă, sân testicul)

Telefon programări: 021 / 96 99

Program:

– datele exacte sunt variabile, de regulă 3 zile de Joi și o Sâmbătă pe lună; intervalele orare sunt fixe:

  • Joi – 15:00 – 18:00
  • Sâmbătă – 10:00 – 14:00

 Pentru informații privind zilele exacte din lună, locurile disponibile şi preţuri vă rog să contactați Call-Center-ul.

Adresa: Corp A – Strada Dimitrie Sergiu 26-28, sector 1, Bucuresti


739 thoughts on “Consultaţii”

  1. Buna ziua mă numesc Luminița Ostafe am 52de ani și am probleme cu glanda tiroida.Va rog să mă ajutați domnule DR. CLAUDIU ŢUPEA. Tiroida cu structura neomogena prin prezenta unor leziuni nodulare pe LTD de 15/12mm hipodensa ,neomogena,cu priza periferica de contrast ,pe LTS de 12/11mm cu calcificare periferica .Anti_tiroidperoxidoxal6,69…..0-5,61. FT4. 0,84……….0,70-1,48. TSH 0,7893….0,35-4,94. Calcemie 8,91 ..8,4-10,2. Magneziu 1,91….1,6-2,6

  2. Bună seara! Rezultatul meu la calcitonină este de 0,5 mg. Este ok? Menționez k am făcut această analiză la recomandarea unui medic endocrinolog fiindcă am doi noduli de 8 și 11 mm pe dreapta și unul de 5 pe stânga. Mulțumesc

  3. Szollosi alexandra

    Bună ziua,
    În urma unui control endocrinologic am efectuat analizele TSH,FT4,ATPO,F3 care au ieșit în parametrii normali, iar calcitonina mi-a ieșit 9,96 pg/ml eu încadrându-mă la femei nefumătoare adica <4,3 pg/ml,fiind și însărcinată. Medicul zice ca as putea fi suspecta de carcinom tiroidian pentru ca în LTS se vizualizează o formațiune suspicioasa ,nodulara cu compoziție mixta,predominant parenchimatoasa,hipoecogena,cu multiple microcalcefieri centrale, cea mai mare dimensiune având 1,46 cm. Îmi puteți da o părere?
    Mulțumesc mult!

  4. Buna,am 38 de ani si am fost depistata cu probleme ale tiroidei.(hipo).
    Intrebarea mea e daca pot sa-mi pun sterilet?
    E ok?influenteaza cu ceva.
    Nu as dori sa ma mai ingras
    Va multumesc

  5. Buna ziua! Am tiroida autoimuna, analize tsh3, 62ft4 0,96cortizol.12.7 vitd27, 7 calciu ionic0, 88calciu8,52 atpo680 nu am noduli,am doua lesinuri pina acuma dupa trezire constienta tomograf facut toate normale, inima analize tot ecografii, toate normale fara tratament nici la neurologie nici la cardiologie. Intrebare am o stare de ameteala, blocaj, uit in perioada cind trebuie sa imi vie problemele, vreau sa stiu daca este de la tiroida s au unde sa mai ma duc. Tratament d3 de 2000 si calciu 10 zile pe luna atit. Vamultumesc!

Dă-i un răspuns lui Dana Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.