Răspunsuri la întrebări (1072)

maria mihorianu:

MA numesc Mihorianu Maria si am 43 de ani. In urma cu 6 luni la un ecograf mi-a gasit modul la glanda tiroida de 3mm. ieri am facut analizele iar rezultatele au fost:
TSH 1.4420 (0.35-4.94)
FT4 0.88 (0.70-1.48)
11.3 (9.00-19.05)
TPO 0.8 (<5.61)
FT3 3.94 (2.62-5.70)
VSH 20 (1-15)
ACE 1.17 (<4.7)
De asemenea in luna Mai am fost operata si de displazie de col uterin si ma ingrijorez in privinta nodulului. Va rog frumos daca binevoiti sa va dati cu parerea si dumneavostra. Va multumesc.

Raspuns:

– de regula, un nodul tiroidian de 3 mm nu pune nicio problema si este suficient sa fie  supravegheat ecografic anual; testele de laborator privind tiroida sunt normale, deci aceasta recomandare este cel mai probabil potrivita si in cazul dvs;

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea Click aici pentru consultaţii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.