Răspunsuri la întrebări (1932)

Mariana:

Bună seara. Am refăcut analizele și a ieșit în tsh 0,05 val de referință 0.35-2.5. Ft3 și ft4 în valori normale. Momentan iau Novothyral 4 zile 100/20 iar 3 zile 50. Menționez ca sunt și însărcinată, sunt ok analizele? Mulțumesc anticipat.

Raspuns:

  • sunt acceptabile rezultatele, desi TSH-ul este prea supresat;
  • poate fi totusi dificil sa se obtina niste valori optime (mai ales sub Novothyral); de aceea, aceasta varianta (TSH scazut, FT4, FT3 in limite) este probabil cea mai buna, atat pentru sarcina, cat si pt dvs;
  • ramane aceeasi precizare pe care am facut-o si in raspunsurile mele precedente: in sarcina tratamentul ar trebui facut DOAR cu levotiroxina;

Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

2 thoughts on “Răspunsuri la întrebări (1932)”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.