Răspunsuri la întrebări (2066)

ELENA MALINOVSCHI:

Buna ziua! Am fost diagnosticata in anul 2002cu Tiroidita cronica autoimuna .In fiecare an imi fac analize .Anul acesta 2020 o parte din analize Atpo 314.0 (5,6) ATg 33.0 (4.11) Tsh 1.78. FT4 9 .65 ,(4,80 – 12.70). La recomandarea medicului iau seleniu.calciu mangeziu si ptr starile anxioase alprozalam. Va rog sa mi recomandati daca este necesar alte investigati mai complexe .

Raspuns:

  • valorile normale ale TSH si FT4 arata ca tiroida functioneaza normal; in aceste conditii nu sunt necesare investigatii suplimentare;
  • este indicat un control peste 6-12 luni, care sa includa repetarea analizelor (TSH si FT4) si palparea tiroidei;

Toate cele bune,

Dr. Cristian-Claudiu Ţupea – Click aici pentru consultaţii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.