Postează aici întrebarea ta


Pentru a trimite întrebarea și a vă asigura că primiți răspuns, citiți vă rog cu atenție informațiile de mai jos până la capăt.

Modul de desfăşurare:

 1. Întrebările vor fi adresate sub formă de comentarii; pentru aceasta, mergeţi în partea de jos a acestei pagini, unde veţi completa datele necesare şi întrebarea dvs în formularul special;
 2. Răspunsul va fi dat de regulă în cursul săptămânii în care a fost postată întrebarea, sub forma unei postări din categoria Răspunsuri la întrebări; NU se trimite niciodată răspunsul direct pe adresa de email, vă rog nu solicitaţi acest lucru;
 3. Voi răspunde doar primei persoane care postează, indiferent câte întrebări vor fi într-o zi;
 4. Cititorii ale căror întrebări nu au putut primi răspuns pot încerca din nou în zilele următoare, asigurându-se că postează primii, sau se pot programa pentru consult direct;
 5. Întrebările incomplete, incoerente sau nelegate de activitatea blogului vor primi un răspuns scurt la rubrica de comentarii;
 6. Se vor lua în considerare strict întrebările legate de glanda tiroidă;
 7. Perioadele în care nu voi fi disponibil vor fi anunţate din timp; întrebările adresate în aceste intervale nu vor primi răspuns ulterior.

Pentru ca răspunsul meu să fie cât mai complet şi util, cei care postează întrebările sunt rugaţi să precizeze următoarele elemente, atunci când întrebarea se referă la o persoană:

 • vârsta;
 • sexul;
 • dacă există rude de gradul I (părinţi, fraţi, surori) cu boli de tiroidă;
 • istoricul pacientului respectiv: boli, operaţii, tratamente, chiar dacă nu sunt legate de tiroidă;
 • descrierea cât mai exactă a simptomelor, precum şi debutul şi durata acestora (exemplu: am slăbit 8 kg în ultimele 6 luni) ;
 • eventuale analize de laborator efectuate, inclusiv valorile normale ale laboratorului (sunt precizate pe buletinul de analize); Atenţie: întrebările care conţin rezultatele unor analize hormonale, fără menţionarea acestor limite normale, nu vor putea primi răspuns!
 • consulturi endocrinologice anterioare;
 • ecografii sau alte investigaţii imagistice legate de tiroidă;
 • orice altă informaţie pe care o consideră importantă cel ce adresează întrebarea.

Dr. Cristian-Claudiu ŢupeaClick aici pentru consultaţii

1.988 thoughts on “Postează aici întrebarea ta”

 1. Bună seara. Pt Carcinom Papilar cu Metastaza in Limfonodul supraclavicular stang de 3,7 cm (nu a fost scos in totalitate) , ce doza de Iod Radioactiv ar trebui să-mi administreze ca să nu mai rămână nici o metastaza?

 2. Mihaela Manuela

  Bună seara . Am 20 de ani și as avea mare nevoie de părerea dumneavoastră legată de tratamentul pe care îl urmez pentru tiroida , pentru ca nu ma simt bine după el și nu știu ce sa mai fac .
  La vârsta de 16 ani am fost depistata cu tiroida autoimună cu hipotiroidie . Am urmat tratamentul cu euthyyrox 25 , începusem sa iau in greutate . Am 1,61 și am luat in greutate aproape 10 kg.
  La vârsta de 20 de ani am aflat ca am Boala Basedow , urmez tratamentul cu thyrozol 10mg .
  Valorile tensionale crescute 140-150, bataile inimi 120-130,dureri in piept, ma doare foarte rău după cap țin sa mentionez ca am făcut controale și la inima dar nu am absolut nimic .
  Acuma tsh-ul este de 0,0056; Ft3-6,1 ; Ft4-13,4 și la Hemograma valorile crescute la Neutrofil -3,66 și Număr leucocite -8,06.
  Va rog frumos sa ma sfătuiți și sa îmi spune-ți ce credeți ! Mulțumesc frumos .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.